pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 30., 2007 | 08:42 pm
posted by: pry in pajautaa

Ir doma riit uzcept vafeles izmantojot dobeles dzirnavnieka vafelju sastaavu. Ko vajadzeetu piejaukt klaat, lai shiis vafeles buutu elestiigaakas nevis druuposhas? Neesmu pavaars, bet ir aizdomas, ka varbuut margariins bija par daudz, lai gan tika likts klaat tik cik rakstiits.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Dec. 30., 2007 - 09:41 pm
#

elastību parasti dod olas. bet nu nezinu, vai šitais būs pareizais variants.
moš var biki piešaut, hoķ tikai baltumu......

un ja margarīnu pievieno pa daudz, tad točna sanāks drūpošas, kā nekā, no margarīna, miltiem un cukura taisa drumstaliņas.

Atbildēt


sieviete, parastā

from: [info]dhonass
date: Dec. 31., 2007 - 04:25 pm
#

dobeles dzirnavnieka vafeļpulveris nekam neder, mums tās vafeles briesmīgas sanāca.

Atbildēt | Diskusija


pry

from: [info]pry
date: Dec. 31., 2007 - 04:48 pm
#

nu nezinu, ja neskaita drupshanu, tad viss bija ok, vismaz cepot uz devaisa, kas tikpat vecs cik ess :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Jan. 1., 2008 - 01:22 pm
#

Jā, manējās arī sadrupa. Ir jau arī vecās, labās mammu recepšu grāmatas/burtnīcas, kur mīklu var pats uzmeistarot.

Atbildēt | Iepriekšējais