pajautaa

BEZDARBNIEKI

« previous entry | next entry »
Sep. 15., 2007 | 09:49 am
posted by: putra in pajautaa

kaa tur ir - cik reaali ir tikt pie bezdarbnieka statusa un pabalsta uz kaadiem 6 meeneshiem? taas tantes nespiezh panjemt pirmo darbu, ko vinjas piedaavaa? ir doma kaadu laiku tikai studeet un neskraidiit vakaros pa darbiem.
un - ko lai raxta atluugumaa/liiguma sleegshanaa, lai bezd.pabalstu pieshkjirtu uzreiz, ne peec 2 meen (kaa tad, ja esi aizgaajis peec pasha veeleeshanaas / atlaists par paarkaapumu)?
kaada ir juusu pieredze?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

hidari

from: [info]hidari
date: Sep. 15., 2007 - 02:43 pm
#

es arī esmu tagad bezdarbnieks. un uzreiz saku, lai arī esi aizgājusi pēc pašas vēlēšanās, naudu saņemsi tikai pēc kāda nu pusotra mēneša,jo ja esi iesniegusi pēc 7. mēneša dauma jāgaida nākamais, tad mēnesi viņi kaut ko tur izskata un tad tik nākamajā datumā. Daudzi tur besās un zvanās, bet nu tā ir. Nevaru iedomāties pēc cik ilga laika tad saņem naudu tie, kuri piem. paši aiziet no darba.
Un darbu neliek ņemt vienalga kādu. Man piem. tā tante vispār neko nepiedāvā, es pati meklēju un tad reizi mēn. atskaitos, kur esmu cv aizsūtījusi un kāds rezultāts. Iespējams vinā man kaut ko meklētu, ja es uzstātu, bet tā kā gribēju vasarā pabumbulē ...

Atbildēt