pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2007 | 07:30 pm
posted by: esinja_2 in pajautaa

Salasijušās DAUDZ bekas un baravikas. Apēst nav iespējams. Jautājiens iestājies - kā šamās var kaltēt/žāvēt? Un kā galaproduktu pēc tam izmanto? Zupās tikai?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

from: [info]orks
date: Aug. 6., 2007 - 10:10 am
#

Vēl jau var arī sacept un salikt tādas burciņās. Tiesa gan, dikti ilgi neglabāsies, bet kādu laiciņu jau var paturēt. Vai arī iesālīt, bet tur, cik zinu, ķēpīgi, bez tam viņas iznāk tādas, ka pēc tam nav lielas atšķirības, vai ēd tās sēnes vai sāls gabalu laiza.

Atbildēt | Diskusija


esinja_2

from: [info]esinja_2
date: Aug. 6., 2007 - 10:17 am
#

sacept var baigi labi un garšīgi, bet tad jāmeklē cūku tauki..
marinēt un sālīt ir poieredze un izdodas ar.. a vot žāvēšana nedaudz pieklibo. kad bija malkas krāsns, varēja bez problēmām.. a tagad tā ir, kā ir ar to elektrisko.

Atbildēt | Iepriekšējais