lu vs lka

« previous entry | next entry »
Jul. 30., 2007 | 11:34 pm
posted by: skrejuma in pajautaa

kur būt ir patīkamāk?

LU vizuālajos pedagogos

LKA kultūras teorijā

?

+ un - ??

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {34}

from: [info]merrick
date: Jul. 31., 2007 - 12:46 pm
#

Bla-bla-bla, šādus bla-bla esmu jau atklausījusies. Ja paši pasniedzēji tev klārē, ka tev nav izredžu darba tirgū un daudzu studentu pieredze liecina par to pašu, tad sorry, bet augstskolas prestižs manās acīs ir 0 līmenī. Protams, jebkurā gadījumā ir izņēmumi, kas izveido ko spožu, bet nu neticu-neticu, ka tas ir augstskolas nopelns, jo, piemēram, man, kas mācījās starpkultūru sakaros bija pilns bezjēdzīgu priekšmetu, kas 90 % bija visādas vēstures un reāli nekā dzīvei noderīga. Ok, varu piedalīties "Prāta Bankā", bet darba devēji ar reālām prasībām ierēks par tevi.. Ja konkurēsi uz diplomāta vietu tu un Stradiņu politologs, kam būs bijusi sakarīga mācību programma, uzmini nu, ko pieņems?
Jā, visur ir bezdarbnieki.. Bet Lka, kā nojaut, vispār ir maz studentu..
Un es spriežu gan pēc ārējā izskata, gan pēc intelekta. Ja LKA ir pilns ar meitenītēm, kas ir ar lieko svaru un negaumīgu apģērbu un pašas par to vaid, stumjot iekšā katru starpbrīdi šokolādes no automāta, tad man neveidojās pret viņām cieņa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Jul. 31., 2007 - 01:39 pm
#

žēl, ka tev tik bēdīga pieredze. vēl vairāk žēl, ka ar savu rūgtumu biji spiesta ciest dažādās vēstures veselu gadu.
par lieko svaru un meitenītēm tiešām sasmaidījos. jo šis fakts kritiku neiztur.
par gaumi, tāpat kā viedokli nestrīdas. pīs

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]merrick
date: Jul. 31., 2007 - 03:07 pm
#

Manī nav nekāda rūgtuma, studēju sakarīgā augstskolā ;) Tikai būtu priecīga, ja mani kāds būtu brīdinājis, ka LKA pārsvarā studē vai nu nerdi bez jebkādiem karjeras plāniem, vai arī cilvēki, kas tur ir iemaldījušies un baidās ko mainīt. :) Starp citu, gadā, kad es aizgāju, tādu "aizgājēju" kā es bija vesels bariņš, arī no citiem kursiem.Un mūsu gadījumā tas nebija slinkums, bet vilšanās augstskolā. Kas attiecas uz sievietēm ar lieko svaru, man bija dažas kursabiedrenes kas visu laiku vaimanāja par to, ka ir resnas un nesmukas, kas neatturēja viņas no nepārtrauktas ēšanas un ne mazāko pūļu pielikšanas pie sevis sakopšanas un jebkuras par sevi glītākas sievietes kritizēšanas un aprunāšanas. Ja cilvēki sevis labā neko nedara, bet tikai vaimanā un nolaiž citus, tas ir ļoti bēdīgi, bet daļai akadēmijas visai raksturīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Jul. 31., 2007 - 05:33 pm
#

es ne tikai sasmaidījos, bet skaļi sasmējos :)

Atbildēt | Iepriekšējais