laivu brauciens pa Gauju

« previous entry | next entry »
Jul. 17., 2007 | 11:18 am
posted by: guvi in pajautaa

sveika dārgā Cibas tauta!
vēlētos Jūsu komentārus un viedokli par Jūsu pieredzi attiecībā uz laivošanu

lieta tāda, ka plānojam 2 dienu braucienu ar laivām pa Gauju (no, līdz, ap Valmieru)

1. kādu maršrutu iesakiet, kapēc tieši šo un ne kādu citu (mans ātrais variants, ka Valmiera-Cēsis)?
2. doma par kanoe, bet viena beibe akūti baidās un saka, ka kanoe nekāpšot, ka bail, ka gribot ar gumijas - kā lai viņu pārliecina (pati nekad neesmu braukusi šādā braucienā, un ar kanoe ne tik :( )
vai varbūt nemaz nevajag pārliecināt, varbūt kanoe pirmajai reizei nebūt nav tas labakais variants?
[sūtīt to beibi dillēs lūgums neieteikt! :D :D]
3. kā ir ar kanoe un maršrutu Strenči-Valmiera - tur nebija kaut kādas krāces??? - vai nebūs par traku, ja nav tieksmes uz adrenalīna pilnu braucienu ar lielu risku apgāzties?
4. kas vēl svarīgs, kas būtu jāzin par laivošanu, svarīgi sīkumi u.c.?



# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]judiite
date: Jul. 18., 2007 - 11:14 am
#

nu no kanoe viennozīmīg ir daudz vieglāk izgāzties, un viņa var apgāzties uz mutes, ja pārcenšas ar airēšanu un dažādiem manerviem,un tad nu visas mantas un pats esi Gaujā.es domāju,ka ja nav nekādās vēlmes pārvietoties ar lielu ātrumu, tad labāk etusēt gumijas laivās,mieriņš sirdī vismaz,jo no tām man sķiet tikai k kāds pēdējais idiots izgāztos. es iesaku Cēsis _ Līgatne...daudz daudz daudz skaistāks gaujas poism nekā Vamliera -Cēsis, daudz vairāk skaistu klinšu un Gaujas senleja,venk burveliigi + Valmiera-Cēsis posmā ir nepārtraukti jāpēta Gaujas krasti un vidus, jo no gaujas nāk ārā koki sanestie, uz kuriem var uzdurties, un tur arī palikt, tā kā nekāda mierīgā pagulēšana nesanāks. jā par zagļiem taisnība, lai par tiem nebūtu jāuztraucas, tad labāks ir posms Strenči- Valmiera. mūs reiz apzaga kamēr sēdējam pie udžiņa un dziedājām, tikmēr teltīs tālākajās mantām kājas pieauga, tāpēc iesaku teltis celts vienkopus, aplī ar ieeju uz udžiņa pusi un laivas pesliet pie teltīm un jā piesiet,...zinu ka Jāņa rāms ir droša vieta, bet tālāk uz priekšu līdz pašai līgatnei jebkurā vietā ir jāuzmanās

Atbildēt