Frizieris

« previous entry | next entry »
Jul. 9., 2007 | 07:15 pm
posted by: vesels in pajautaa

Lūdzu iesaktiet kādu frizieri, kurš par savu godīga friziera pienākumu neuzskata ar mēli pielaizīt klienta matus pie galvas(traumatiska pieredze ar tādiem gadījumiem). Nu, kādu, kurš varētu panākt kuplu un/vai papūrušu matu efektu ar griezuma, nevis visādu matu laku, putu un tādu preparātu palīdzību, lai nebūtu pēc friziera apmeklējuma jāuzsāk ikrīta matu iezieķēšana. Bet varbūt tā nemaz nevar?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Jul. 10., 2007 - 06:28 pm
#

es eju pie savas frizieres jau gadus 6 un man tie mati shajaa laika posmaa bijushi garumaa no paaris centimetriem liidz paari laapstinjaam. vienmeer man ir bijusi prasiiba, lai buutu minimaala kopshana un maksimaals efekts. tad nu tos paspuurushos es vienmeer dabuunu krutu krutos. probleema tagad man ir ar garajiem, ka iisti kuplus var dabuut tikai ar ruljljiem vai kjemmeejot tikai peec dushas. taa arii daru - kjemmeerju tikai peec dushas.

bet taa friziere ir ilze kaljkje, straadaa viesniicaa latvija, salonaa " prior " (var atrast telefoonnumuru ieksh 1188), peedeejoreiz, kad pavasarii biju maksaaja 8 ls.

p.s. mati ir viena no lietaam par ko parasti sanjemu komplimentus. visnotalj daudz sievieshkaartas paarstaaves ir izteikushas veelmi ieguut taadu frizuuru kaa man. vo taa :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]vesels
date: Jul. 10., 2007 - 07:00 pm
#

vo, vajag, lai pēc iespējas mazāk ķēpas ar viņiem pēc tam. paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais