pajautaa

par Barselonu

« previous entry | next entry »
Jun. 9., 2007 | 01:27 pm
posted by: kriptik in pajautaa

Vai ir kādas domas par to, kas Barselonā jāredz, jāizdara, kas var arī neienākt prātā, virspusēji palasot tūrisma informāciju? Un varbūt prātā kāda filma, grāmata, kaut kas, kas būtu noderīgs ceļojuma gatavošanās procesam? Nu, gribās ieiet īstajā prāta stāvoklī, lai izbaudītu.

Visbeidzot, vai kādam tur gadījumā nedzīvo kādi viesmīlīgi paziņas? Nejautātu, ja gandrīz visi resursi jau nebūtu izsmelti.. Ieteikumi par nakšņošanas vietām brīvā dabā kur no rīta nedraud pamošanās bez pases/maka/ceļojuma biedra arī der :)

thenkju

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

kur palikt

from: [info]uunda
date: Jun. 9., 2007 - 09:29 pm
#

Tā! Man ir dikti labs ieteikums par naktsmītni. Pašā Barselonas centrā, 20 eiro pa nakti (un bonusā ir brokastis, kā arī kafijas+kapučīno automāts, ko beztermiņā var bez maksas izmantot). Istabas gan nav ļoti šiki aprīkotas, bet tas īsti nav arī vajadzīgs. Visa tusēšanās notiek lejā, vestibilā, kur ir riktīgi super atmosfēra un kur visi vakaros salasās. :) Nosaukums- ''Hello BCN''. Nudien burvīga vieta.

http://www.hellobcnhostel.com/foro/viewforum.php?f=1

Naktīs var gan palikt savā hostelī ar līdzdzīvotājiem (laba mūzika skanēs līdz pat rītam), gan arī aizstaigāt uz vienu klubu. Tas vien, ja tev patīk visādi oldies, rock'n'roll un tml, pie kura riktīgi labi izlēkāties. Klubs atrodas Pikaso pasāžā (meklēt kartē). Nosaukumu neatceros, bet nu ar topsāžu pietiks.

Atbildēt | Diskusija


kriptik

Re: kur palikt

from: [info]kriptik
date: Jun. 11., 2007 - 12:00 am
#

diemžēl hostelis uz mums vajadzīgajām dienām jau aizsists, bet paldies anyway :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Max

from: [info]m_x
date: Jun. 10., 2007 - 08:32 pm
#

kad es aizbraucu uz Barsu, tad izjūtas man bija gluži tādas, kā skatoties filmu "Eirokokteilis" (jeb L'auberge espagnole). iesaku apskatīt arī pilsētu no augšas naktī.

Atbildēt