pajautaa

chineese food :>

« previous entry | next entry »
Maijs. 16., 2007 | 09:09 pm
posted by: pron in pajautaa

shtelle taada ka dikten smekjee chinesefood ( alfaa, kaadrez kaukur centraa pie larokas ) taisitie makaron/riisi ar galju saldskaabajaa meercee .. taa kaa ar piegaadi shamie vairs nenodarbojas .. rodas interese kaa to pashu pagatavot maajaas ..

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]valium
date: Maijs. 16., 2007 - 09:24 pm
#

Nopērc ķīnieti, gan jau pagatavos!

Atbildēt | Diskusija


pron

from: [info]pron
date: Maijs. 16., 2007 - 09:25 pm
#

kjiinietim dienaa jaadod vismaz sauju riisu :((

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kangaroo
date: Maijs. 16., 2007 - 09:27 pm
#

Nopērc rīsu nūdeles un novāri, apcep gaļiņu, piemauc klāt novārītās nūdeles, kad viss ir apcepies, pievieno Felix saldskābo mērci, vēl bišķi (~5 min.) pacep uz lēnas uguns un viss. Rīsu nūdeles ir dabonamas Maximās un Rimčikos japāņu virtuves plauktā.

Atbildēt | Diskusija


pron

from: [info]pron
date: Maijs. 16., 2007 - 09:33 pm
#

taa shitas laikam varetu buut vistuvaak iisteniibai :)
a taas nuudels bez cepshans cik saprotu nau eedamas iisti ..?

taa veel kaads paariitis ko sakariigu pateiktu buutu pvisam jauki :)

piem kuraa briidi tur tiek ola maukta klaat + kas un cik no daarzenjiem

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Maijs. 16., 2007 - 09:34 pm
#

mosh te vari ko derigu atrast, ja lasi krieviski - http://china.worlds.ru/food/tianzhrou.html ?..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pron

from: [info]pron
date: Maijs. 16., 2007 - 09:35 pm
#

krievu val nau probleemas es vel lpsr beerns :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kangaroo
date: Maijs. 16., 2007 - 09:37 pm
#

Ja gribi ar olu, tad vajadzēs divas pannas vai cept ar pārcelšanu, jo olu ir jācepj klāt tikai nūdelēm. Drāzeņus cep kopā ar gaļu tad, kad gaļa pusgatava, pirms apvienošanas ar nūdelēm.

Atbildēt | Iepriekšējais


endrju

from: [info]endrju
date: Maijs. 17., 2007 - 03:26 am
#

Rīsu nūdeles ir ēdamas arī novārītas.

Atbildēt | Iepriekšējais