pajautaa

frizētavas

« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2007 | 07:38 pm
posted by: ulvs in pajautaa

Kāds zina, kur Rīgā ir laba frizētava? Iesakiet, lūdzu!

Vislabāk, ja friziere būtu latviete. Un mani apgrieztu pēc metodes "norādījumi -> viņas labā gaume -> ne moderns un ne klasisks matu griezums, kas mani iepriecina". Un vēlams, lai ir lēti.

Ā, un ko jūs sakat par tām praktikantu frizētavām? Dzirdēju, ka tur normāli apgriežot pa piecdesmit saņiem. Kāds ir bijis?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

ELECTiC

from: [info]electical
date: Apr. 23., 2007 - 09:41 pm
#

Ar tām mācībfrizētavām ir kā ir, ir kad nogriež labi ir kad slikti.
Bija gadījums, aizeju pie mācību frizierītes, viņai smuki apstāstu prikšā garākus aizmugurē īsākus, bla, bla bla, viņa smuki griež pēc maniem norādījumiem un priecājas cik smuki sanāk. Apkārt tusē vel bariņš ar frizierītēm un vecā pasniedzēja kautko stāsta, tad pievēršās man un saka redziet te top klasiskais griezums bla, bla bla paņem no praktikantes škēres un šņik, šņak pielīdzina taisnus pēs savas "labās klasiskās gaumes, bļe izgāju no turienes ārā kā idiņš no pāķiem.
Biju aizvakar pie frizieres apgriest matus, saku tā un tā lai griež nost tā lai pāri ausīm pāris centimetri, ši o.k. bet sūkstās par smukajām lokām matu galos, kas jāgriež nost, beigās nogriež labi, pat ļoti labi kā vajag, ņem rokās fēnu un manus viļņainos matus iztaisno un ieloko galus uz iekšu. Nu izgāju no frizētavas kā Willy Vonka no Čārlija un šokolādes fabrikas, man tikai pietrūka čolkas, tā lūk mājās ņēmu un matus apstrādāju pa savai modei ar ūdeni nedaudz želejas un sabužināju kā nākas lokainus. tagad izskatos pēr Braina Molko, vai kā man labāk patīk pēc Trenta reznora viņa 90 gadu vius periodā.

Atbildēt | Diskusija


mukaci

from: [info]mukaci
date: Apr. 23., 2007 - 11:51 pm
#

purcikaa ieks frizeetavas "sinaja" pa pieciiti labi apgraiza

Atbildēt | Iepriekšējais