man liekas, ka visaatraak ir sakult 4 olas ar glaazi cukura un glaazi miltu un bik sodas, un paarliet sagrieztiem aaboliem. vai dajebkam, kas maajaa. un cep, kaadu pusstunduß40 minuutes. zem aaboliem veel drusku cukura pakaisa.
5 olu dzeltenumus sakuļ ar 4 karotēm cukura. pieliek 5 karotes miltu un drusku cepamo pulveri. Olu baltumus sakuļ ar 1 karoti cukura. iecilā. Cep.
Lai būtu smukāk tā pat izcep vēl vienu ripu.
Pa vidu iesmērē zapti. un vēl var pa virsu un pa vidu putukrējumu. - resp. 400 gramus saldā krējuma ar 4 karotēm cukura sakultu. pa virsu augļus šokolādi - da jebko.. izskatās gandrīz kā torte. Tā kā mana Barbija tiek ar šito galā apmēram stundas laikā - domāju, ka visnotaļ vienkārši:)))
nu kā kad dzeltenums ir ar miltiem jau tad viņš ir tāda bieza pļecka.. tad to baltumu (stingri saputotu.. - tā ka netek..) iegāž bļodā un ar maigām kustībām iecilā - lai visa tā mīklā tāda šūmaina..
Nu kaut ko formveidīgu jau vajag.. a tev nav nekādas formas??? tad jau tev bez cepšanas vajag..
nu ja bez cepšanas.. tad var tā.. ka nopērk Selgas cepumus. tad biezpienu sataisa garšīgu ar saldo krējumu un cukuru (laikam jāmaļ bija). un tad liek cepumus biezpienu, cepumus biezpienu.. utt. un marmelādes končas.
from: iness
date: Apr. 11., 2007 - 02:10 pm
#
biezpiena mājiņas.
pat jācep nav, bet gana kūkveidīgi
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: iness
date: Apr. 11., 2007 - 02:28 pm
#
biezpiens+putukrējums
un selgas cepumi.
nekas tur nav jāmāk.
var tai biezpiena masai klāt pielikt riekstus un marmelādi, cukādes.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: citizen_erased
date: Apr. 11., 2007 - 02:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nxn
date: Apr. 11., 2007 - 02:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: iness
date: Apr. 11., 2007 - 03:19 pm
#
nav jau tik traki - ēdams ir arī pēc minūtēm 30
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spriidiic
date: Apr. 11., 2007 - 02:10 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spriidiic
date: Apr. 11., 2007 - 03:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nxn
date: Apr. 11., 2007 - 02:14 pm
#
un cep, kaadu pusstunduß40 minuutes.
zem aaboliem veel drusku cukura pakaisa.
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nxn
date: Apr. 11., 2007 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nxn
date: Apr. 11., 2007 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:15 pm
#
Lai būtu smukāk tā pat izcep vēl vienu ripu.
Pa vidu iesmērē zapti. un vēl var pa virsu un pa vidu putukrējumu. - resp. 400 gramus saldā krējuma ar 4 karotēm cukura sakultu.
pa virsu augļus šokolādi - da jebko..
izskatās gandrīz kā torte.
Tā kā mana Barbija tiek ar šito galā apmēram stundas laikā - domāju, ka visnotaļ vienkārši:)))
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:18 pm
#
un tur nevajag speciālas kūku formas?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:20 pm
#
Nu kaut ko formveidīgu jau vajag..
a tev nav nekādas formas??? tad jau tev bez cepšanas vajag..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:25 pm
#
tad biezpienu sataisa garšīgu ar saldo krējumu un cukuru (laikam jāmaļ bija). un tad liek cepumus biezpienu, cepumus biezpienu.. utt. un marmelādes končas.
bet nu tas tā..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: skakri
date: Apr. 11., 2007 - 04:19 pm
#
Tikai ja pārāk ilgi tas viss stāv, tad cepumi lēnām sasūcas ar mitrumu, un tad viss jūk un brūk. Ātri-ēdamais!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: skakri
date: Apr. 11., 2007 - 04:20 pm
#
mm.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:26 pm
#
tur ir b iezpiena - cepumu torte..
Atbildēt | Iepriekšējais
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mamuts
date: Apr. 11., 2007 - 02:20 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sb
date: Apr. 11., 2007 - 08:02 pm
#
Atbildēt