« previous entry | next entry »
Apr. 11., 2007 | 02:10 pm
posted by: esinja in pajautaa

kā var ātri un garšīgi un nesarežģīti kaut ko kūkveidīgu uzcept?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:20 pm
#

nu kā kad dzeltenums ir ar miltiem jau tad viņš ir tāda bieza pļecka.. tad to baltumu (stingri saputotu.. - tā ka netek..) iegāž bļodā un ar maigām kustībām iecilā - lai visa tā mīklā tāda šūmaina..

Nu kaut ko formveidīgu jau vajag..
a tev nav nekādas formas??? tad jau tev bez cepšanas vajag..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:25 pm
#

nu ja bez cepšanas.. tad var tā.. ka nopērk Selgas cepumus.
tad biezpienu sataisa garšīgu ar saldo krējumu un cukuru (laikam jāmaļ bija). un tad liek cepumus biezpienu, cepumus biezpienu.. utt. un marmelādes končas.

bet nu tas tā..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


skakri

from: [info]skakri
date: Apr. 11., 2007 - 04:19 pm
#

Jā, šitais ir kruts!
Tikai ja pārāk ilgi tas viss stāv, tad cepumi lēnām sasūcas ar mitrumu, un tad viss jūk un brūk. Ātri-ēdamais!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


skakri

from: [info]skakri
date: Apr. 11., 2007 - 04:20 pm
#

Biezpiena vietā var stingru putukrējumu.
mm.

Atbildēt | Iepriekšējais


Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:26 pm
#

http://virtuve.calis.lv/receptes/saldie-edieni/tortes-bez-cepsanas/

tur ir b iezpiena - cepumu torte..

Atbildēt | Iepriekšējais