nu kā kad dzeltenums ir ar miltiem jau tad viņš ir tāda bieza pļecka.. tad to baltumu (stingri saputotu.. - tā ka netek..) iegāž bļodā un ar maigām kustībām iecilā - lai visa tā mīklā tāda šūmaina..
Nu kaut ko formveidīgu jau vajag.. a tev nav nekādas formas??? tad jau tev bez cepšanas vajag..
nu ja bez cepšanas.. tad var tā.. ka nopērk Selgas cepumus. tad biezpienu sataisa garšīgu ar saldo krējumu un cukuru (laikam jāmaļ bija). un tad liek cepumus biezpienu, cepumus biezpienu.. utt. un marmelādes končas.
from: esinja
date: Apr. 11., 2007 - 02:18 pm
#
un tur nevajag speciālas kūku formas?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:20 pm
#
Nu kaut ko formveidīgu jau vajag..
a tev nav nekādas formas??? tad jau tev bez cepšanas vajag..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:25 pm
#
tad biezpienu sataisa garšīgu ar saldo krējumu un cukuru (laikam jāmaļ bija). un tad liek cepumus biezpienu, cepumus biezpienu.. utt. un marmelādes končas.
bet nu tas tā..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: skakri
date: Apr. 11., 2007 - 04:19 pm
#
Tikai ja pārāk ilgi tas viss stāv, tad cepumi lēnām sasūcas ar mitrumu, un tad viss jūk un brūk. Ātri-ēdamais!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: skakri
date: Apr. 11., 2007 - 04:20 pm
#
mm.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: laukuroze
date: Apr. 11., 2007 - 02:26 pm
#
tur ir b iezpiena - cepumu torte..
Atbildēt | Iepriekšējais