pajautaa

Homeopāts

« previous entry | next entry »
Feb. 27., 2007 | 09:18 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Čau, cibiņ! Varbūt tieši tu vari man ieteikt kādu labu homeopātu? Varbūt tieši tu zini kādās naudiņās arī tur tās lietiņas bīdās?
Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Feb. 28., 2007 - 12:13 am
#

jā agrāk cilvēki dzīvoja bez zālēm un dzīvoja līdz 30 gadu vecumam :D

labi, es atzīšos, ka šajā jautājumā esmu ļoti jūtīga un man šausmīgi nepatīk, ka cilvēki, kas neko nesaprot par attiecīgo nozari, klāsta tajā visādas gudrības. pirmie rindā uz nošaušanu noteikti ir žurnālisti :D :D :D

zāles ir lielisks bizness, protams, to taču visi zin un neviens nenoliedz !

redz ar to simptomu nomākšanu - tas ir tas, ko es jau teicu, zāles ir jālieto tad kad viņas VAJAG lietot. nu sāp tev galva, es nez no pirmsmenstruālā sindrōma, ok, tu zini, ka pacietīsies un pāries, bet tev ir jāliek braukšanas eksāmens autōskolā - ko tu darīsi?

ai un man jau apnicis stāstīt, ka arī augi ir ķīmija, un mēs esam ķīmija un koks un māja un debesis arī ir ķīmija, līdz ar to nepareizi lietojot augu preparātus tu arī vari visādos sūdos iepīties, tā ka maz neliekās. nu piemēram - ko tu darītu labāk - lietotu vienu vielu, kas ir izdalīta tīrā veidā, noteiktā koncentrācijā, lai tiktu galā ar tavu slimību [ripa], vai to pašu vielu kopā ar vēl 100 figņām un sazin ko [augs]?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Feb. 28., 2007 - 12:31 am
#

agrāk dzīvoja līdz 30 gadu vecumam un par to nesūdzējās, tagad dzīvo līdz (hmm..) 65 gadiem un domā, kā izvilks pēdējās dienas.

es jau tā sapratu, ka tu esi jūtīga šajā jautājumā :o) bet žurnālisti man ar' tracina - varam kopā apvienoties viņu nošaušanā. tā smējos, kad viņi gāja pratināt farmaceitus, ko viņi ieteiktu pret klepu vai sazin ko tur :D

braukšanas eksāmena laikā galva nesāpēs, jo būšu uztraukusies par braukšanas eksāmenu. :o) (braukšanas eksāmenu jau noliku) salauzīsi mazo pirkstiņu, uzsistais zilums nesāpēs :D

agrāk lavandu lika kā sakaltētus zariņus skapjos un tamlīdzīgi. tagad ir visādi smaržu smidzināmie, no kā ir alerģija. tāpat arī ar zālēm.
lietoju gan ripas (ja tas tiešām ir nepieciešams), gan augus (esmu bijusi Stradiņa muzejā, redzēju kā cilvēki agrāk domāja, kas palīdz tam un tam, un kā tagad īstenībā ir) - kā redz, pašlaik esmu dzīva un ptu ptu ptu alerģijas no zālēm nav (bērnībā bija no penicilīna) (visādas kaites gan ir..).
drīzā nākotnē brokastu vietā būs ripas... :o)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lacy F

from: [info]panacea
date: Feb. 28., 2007 - 06:56 pm
#

jā, kad cilvēki dzīvoja alās, tad katru dienu ēda svaigu pārtiku, daudz kustējās un bija laimīgi, vai ne?

šitā diskusija paliek pārāk muļķīga, lai to turpinātu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Feb. 28., 2007 - 11:31 pm
#

es jau sen sapratu, ka tā ir muļķīga diskusija :o)
katrs tak grib un lieto zāles, vai negrib un nelieto. katra dzīvība ir viņa paša rokās.

Atbildēt | Iepriekšējais