pajautaa

FEK

« previous entry | next entry »
Jun. 8., 2005 | 06:13 pm
mood: ieintereseets
posted by: nenormaaliigaa in pajautaa

pienjemu, ka visi ir redzeejushi netaalajaa parkaa vai ietves malaa (viduu) sunju izkaarniijumus. Nu luuk - izveertaas hipoteezhu apmainja, kaadeelj dazhas no sunju kakaam ir baltas. vareetu domaat, ka dazhiem sunjiem vnk ir iipashaa bariibas paarstraade, kuras rezultaataa viss bruunais pigments ir jau paarstraadaats, bet nekad neesmu redzeejusi kaadu suni, kas kakaatu baltas kakas. varbuut taas ir vnk izzhuvushas kakas? varbuut pie vainas kaulu paareshanaas atsevishkjos gadiijumos?
Ar vienvaard' sakot - kaads sunjumiilis/sunjiipashnieks/zoofiils vai vnk informeets cilveeks vareetu varbuut pastaastiit man, kaa tas viss tur notiekaas ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]andzha
date: Jun. 8., 2005 - 06:36 pm
#

Balts - tas ir tāds, kas saulē ižžuvis

Atbildēt | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Jun. 8., 2005 - 06:46 pm
#

Bet ir tak arii izshuvushi melni un bruuni suudi.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]pikaso
date: Jun. 8., 2005 - 06:55 pm
#

tad, kad izzjuust, balts kljuust no taa, ka suns ir eedis kaulus. un kaulos ir kalcijs. un tas savukaart ir balts. jo vairaak suns eed kaulus, jo baltaaks s....

Atbildēt


‮‮

from: [info]laboratorija
date: Jun. 8., 2005 - 08:23 pm
#

Viss atkarīgs no tā, kā tiek barots suns.

Atbildēt


erbe mierplēsis

from: [info]sveetaa_seeta
date: Jun. 8., 2005 - 08:56 pm
#

kā suni barosi, tā suns klausīs.

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Jun. 8., 2005 - 10:54 pm
#

nu mazliet uz to pusi. bet ir taa: suuds tiek izkakaats savaa dabiskajaa nokraasaa. tad saulee tas zhuust, tajaa ieperinaas taarpi un veel dazhaadi bacilji, kas suudu izeed. bet ko vismazaak eed taarpi un veel visaadi cjeemi? kalciju, kas ir baltaa kraasaa. bet baltais ar ar laiku paarstraadaasies dabiski, piemeeram uzliis lietus un uz kakuci iedarbosies erozija. taapeec, ja redzat suudu baltaa kraasaa, droshi njemiet to liidz, kabataa, somaa vai macinjaa, jo tas nav netiirs, tas ir tas pats, kas panjemt rokaas kriitinju pie taafeles. pie tam ne visai biezhi var maniit shos KRIITINJUS. pameeginiet ar suudu uzziimeet KLASIITES uz asfalta un visa taa SUUDU buushana paarveetiisies jautraa rotaljaa!

Atbildēt


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Jun. 8., 2005 - 11:20 pm
#

paldies visiem - prieks, ka mana pljaapaashana nav bijusi galiigi auzaas, bet gan diezgan tuva patiesiibai :)

Atbildēt