ibumetin

« previous entry | next entry »
Okt. 3., 2006 | 05:44 pm
posted by: tiesibsargs in pajautaa

klau tauta, a no visaadiem shitaadiem ibumetiniem, ibuprofeniem atkariiba nevar rasties. ja mauc diezgan palielas dozas, nu taa uz edak 800 mg dienaa.

un kaaid vareetu buut negatiivie blakusefekti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Okt. 3., 2006 - 11:00 pm
#

hah, nujā, es vispār vienmēr ar klusām šausmām skatos uz cilvēkiem, kas ēd zāles kā ripas un pat nezin kam tās domātas. bet nu ok, tas tāds profesionālais kretīnisms.

lai nu kā - par dakteriem - es jau tavus senčus nepazīstu, bet kad es to kāju ierāvu spieķos, tad man kādi pāris dakteri iemanījās to kāju sabeigt tā ka man tur bezmaz kkāda trofiskā čūla uzmetās (kas vispar nav normāli īsti, ja ir vienkārši pušu āda) un tad es atradu vienu ūberkruto dakteri - ARSā - dakteris Lisovskis - traumatolōgs - nu tiešām bāāāigi labs - dabūja mani uz pekām 2x ātrāk nekā būtu bijis gaidām ar kkādiem sudraba jōnu plāksteriem un tagad vēl arī silikōna plāksteri jānēsā. nu vot, es jau nezinu, varbūt tev viss par tavu kāju ir skaidrs (es tiešām negribu aizvainot tavus vecākus), bet varbūt ka tomēr ir vērts aiziet pie tā Lisovska - moš ķirurģiski tev arī nevaidzēs neko darīt, bet noteikti, ka ir kkādi revolucjonārie līdzekļi, kas tev procesu atvieglos.

un tagad es iešu gulēt :D
lai tev labi iet

Atbildēt | Iepriekšējais