pajautaa

virtuves labiekārtošana

« previous entry | next entry »
Sep. 15., 2006 | 12:55 pm
posted by: merlot in pajautaa

Vēl daži labi darbi palikuši neizdarīti, to skaitā - neesmu labiekārtojusi virtuvi. Ir vēlme situāciju vērst par labu.

Standarta virtuves iekārtas iegāde mani neinteresē, gribu kaut ko funkcionālu, bet neikdienišķu. Piemēram, galdu-leti, kas atdalītu virtuvi no istabas, es spētu iedomāties veidotu no krāsainiem stikla klučiem, vai ar matēta organiskā stikla dibensienu vai pat dubultsienu, kas aizpildīta ar neesmu vēl izdomājusi ko, oriģinālu risinājumu, kā izcelt, nevis noslēpt ar nodomu neaizkrāsoto skursteņa daļu virtuves stūrī, kā maksimāli izmantot telpu, kas ir maza, un kā, to aizpildot ar nestandarta izmēra un, iespējams, formas mēbelējumu un piemeklētu sadzīves tehniku, saglabātu nenopietnības un viegluma iespaidu.

Lūdzu, ja jums ir personīga pieredze līdzīgu vēlmju īstenošanā, iesakiet firmu vai individuālu censoni, kas noslīpēs manu ideju neskaidrās aprises vai vēl labāk - piedāvās man savas spožās idejas, uzprojektēs, izgatavos un uzstādīs virtuves iekārtu.
Par labu kvalitāti un apkalpošanu esmu gatava labi maksāt.
Man nevajag, lai rezultāts būtu superduper dārgs vai kičīgs. Individuāla pieeja, neikdienišķi risinājumi un kvalitatīvi materiāli un darbs - lūk, kādēļ lūdzu jūsu padomu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]guvi
date: Sep. 15., 2006 - 01:36 pm
#

un arii peec trim gadiem tu gribeesi dziivot tieshi taadaa neikdienishkjumaa?
peec savas pieredzes saku - lai arii kaa man patiktu taads vai shitaads stils - bet uzkriitoshi elementi kraasas utt - tas viss taa ieseezhas aknaas, ka tajaa telpaa gribas uztureeties arvien mazaak un mazaak ...
diemzheel firmu konkreetu nevareeshu ieteikt

Atbildēt | Diskusija


viole[n]t

from: [info]merlot
date: Sep. 15., 2006 - 01:55 pm
#

principā, es esmu minimālisma piekritēja. varu dzīvot arī 4 sienās, ja vien tajās ir centrālā apkure, ūdensapgāde un pienācīgs sanitārais mezgls.
Tomēr, ja manā dzīves telpā ienāk kāds statisks elements, es vēlos, lai tas būtu skaists un iedvesmojošs. arī formu vienkāršība, graciozitāte un formai piešķirtā spēja būt neuzbāzīgai, bet tieši pievilcīgai, manuprāt, tiešām var radīt mājīgumu, vēlmi uzkavēties

Atbildēt | Iepriekšējais


bloodflower

from: [info]cure
date: Sep. 15., 2006 - 01:52 pm
#

ārprāts,lasu un domāju,ka to rakstīju es... nu,vismaz par krāsainajiem stikliem,ar ko atdalīt virtuves daļu no istabas...es sāku noskatīt būvniecības veikalā pie flīzēm tādus ne-pārāk lielus,biezus,puscaurspīdīgus,krāsainus stikla kvadrātus,no kā īstenot ideju..

Atbildēt | Diskusija


viole[n]t

from: [info]merlot
date: Sep. 15., 2006 - 02:06 pm
#

man šķiet, ka tieši būvniecības preču veikalā tos ieraugot, es arī sadegu uz šādu ideju.
vannasistabu, piemēram, pārbūvēju un trubas pārvilku tā, lai duša ir pie loga (kas pats par sevi mani tonizē). mazgāties no rīta saulei austot, manuprāt, ir vienreizīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais


mass

from: [info]mass
date: Sep. 15., 2006 - 02:11 pm
#

Ir tāds galdnieks Mārtiņš, kas daudzus no mūsu kantora un arī pašu kantori ar smukām virtuvēm apgādājis. Nezinu vai viņam ir laiks, bet vari pazvanīt: 29253068. Saki, ka Pēteris no Magnum ieteica.

Atbildēt | Diskusija


viole[n]t

from: [info]merlot
date: Sep. 15., 2006 - 02:14 pm
#

paldies, painteresēšos!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Papalisij

from: [info]papalisij
date: Sep. 15., 2006 - 02:54 pm
#

Izklausaas interesantas idejas.. ij. arii tiiakmi dzirdet, ka zini, ko veelies..
.. tur var kas incants sanaakt..:))

Atbildēt | Iepriekšējais