merlot

virtuves labiekārtošana

Sep. 15., 2006 | 12:55 pm
No:: merlot

Vēl daži labi darbi palikuši neizdarīti, to skaitā - neesmu labiekārtojusi virtuvi. Ir vēlme situāciju vērst par labu.

Standarta virtuves iekārtas iegāde mani neinteresē, gribu kaut ko funkcionālu, bet neikdienišķu. Piemēram, galdu-leti, kas atdalītu virtuvi no istabas, es spētu iedomāties veidotu no krāsainiem stikla klučiem, vai ar matēta organiskā stikla dibensienu vai pat dubultsienu, kas aizpildīta ar neesmu vēl izdomājusi ko, oriģinālu risinājumu, kā izcelt, nevis noslēpt ar nodomu neaizkrāsoto skursteņa daļu virtuves stūrī, kā maksimāli izmantot telpu, kas ir maza, un kā, to aizpildot ar nestandarta izmēra un, iespējams, formas mēbelējumu un piemeklētu sadzīves tehniku, saglabātu nenopietnības un viegluma iespaidu.

Lūdzu, ja jums ir personīga pieredze līdzīgu vēlmju īstenošanā, iesakiet firmu vai individuālu censoni, kas noslīpēs manu ideju neskaidrās aprises vai vēl labāk - piedāvās man savas spožās idejas, uzprojektēs, izgatavos un uzstādīs virtuves iekārtu.
Par labu kvalitāti un apkalpošanu esmu gatava labi maksāt.
Man nevajag, lai rezultāts būtu superduper dārgs vai kičīgs. Individuāla pieeja, neikdienišķi risinājumi un kvalitatīvi materiāli un darbs - lūk, kādēļ lūdzu jūsu padomu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: