pajautaa

Cucumberi

« previous entry | next entry »
Sep. 9., 2006 | 04:08 pm
posted by: lyrfeel in pajautaa

Svaigi, mazi, feini, zaļi gurķīši.
Nokod gabaliņu, bet izrādās tik rūgts, ka jāspļauj vienkārši ārā.

Kāpēc gurķi no viena un tā paša laksta daži ir normāli, garšīgi, bet citi - tik ļoti rūgti? Un vai kaut kā iespējams šamējos ēst? Jānoliek saulē un jāpagaida? :PP

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {1}

Kakje

from: [info]kakje
date: Sep. 9., 2006 - 04:15 pm
#

es darīju tā - nogriezu "galiņu" no tā rūgtā gurķēna, un apļveida kustībām (ak jē cik perversi skan) ar griezuma vietu rīvēju pret to nogriezto gurķa galu. sāk nākt ārā tādas baltas "putas". Rīvē tik ilgi, kamēr putas pārstāj nākt. Gurķi noskaloju un tad šams ir ēdams...

Atbildēt