Cucumberi
« previous entry | next entry »
Sep. 9., 2006 | 04:08 pm
posted by: lyrfeel in pajautaa
Svaigi, mazi, feini, zaļi gurķīši.
Nokod gabaliņu, bet izrādās tik rūgts, ka jāspļauj vienkārši ārā.
Kāpēc gurķi no viena un tā paša laksta daži ir normāli, garšīgi, bet citi - tik ļoti rūgti? Un vai kaut kā iespējams šamējos ēst? Jānoliek saulē un jāpagaida? :PP
Nokod gabaliņu, bet izrādās tik rūgts, ka jāspļauj vienkārši ārā.
Kāpēc gurķi no viena un tā paša laksta daži ir normāli, garšīgi, bet citi - tik ļoti rūgti? Un vai kaut kā iespējams šamējos ēst? Jānoliek saulē un jāpagaida? :PP
from: kakje
date: Sep. 9., 2006 - 04:15 pm
#
Atbildēt