kaut kas kažokā
« previous entry | next entry »
Aug. 12., 2006 | 12:08 pm
music: Noir (OST1) - 17 - Salva Nos
posted by: cannibalsmith in pajautaa
Kad cep kaut ko kažokā (karboāndi, zivi, kabaci, maizi), tad tas kažoks kā saistvielu izmanto olu. Agrāk sacepumus taisot arī es olu izmantoju. Tā kā esmu sev aizliedzis olas, tad jautājums ir, kā lai aizstāj?
from: tante
date: Aug. 12., 2006 - 11:58 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: cannibalsmith
date: Aug. 12., 2006 - 12:06 pm
#
milti+ola, tagad būs milti+kartupeļu milti+piens?
Lai gan patiesībā es nezinu kā bija agrāk - vajadzība pašam gatavot radās tikai tagad. :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: cannibalsmith
date: Aug. 12., 2006 - 12:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Aug. 12., 2006 - 12:10 pm
#
ja pankukas - tad sarivee kabaci uz rupaas riives, pieliec garshvielas, kartupelju cieti un viss.:)
ja karbonaades, tad sakul nedaudz piena a rkartupelju miltiem un garshvielaam - apvaarti kabachu shkjeeles tamjaa maisijumaa, peec tam riivmaizee un cep - viss ir Dikti vienkaarshi..:)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cannibalsmith
date: Aug. 12., 2006 - 12:19 pm
#
Paldies!
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Aug. 12., 2006 - 12:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais