pajautaa

kaut kas kažokā

« previous entry | next entry »
Aug. 12., 2006 | 12:08 pm
music: Noir (OST1) - 17 - Salva Nos
posted by: cannibalsmith in pajautaa

Kad cep kaut ko kažokā (karboāndi, zivi, kabaci, maizi), tad tas kažoks kā saistvielu izmanto olu. Agrāk sacepumus taisot arī es olu izmantoju. Tā kā esmu sev aizliedzis olas, tad jautājums ir, kā lai aizstāj?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

tante

from: [info]tante
date: Aug. 12., 2006 - 11:58 am
#

piens un kartupelju milti - taada pashkjidra putrinja jaasamaisa.:)

Atbildēt | Diskusija


CannibalSmith

from: [info]cannibalsmith
date: Aug. 12., 2006 - 12:06 pm
#

Un to man likt olas vietā? Ķipa agrāk bija
milti+ola, tagad būs milti+kartupeļu milti+piens?

Lai gan patiesībā es nezinu kā bija agrāk - vajadzība pašam gatavot radās tikai tagad. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


CannibalSmith

from: [info]cannibalsmith
date: Aug. 12., 2006 - 12:07 pm
#

Konkretižēšu - man kabaču pankūkas gribās uzcept.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 12., 2006 - 12:10 pm
#

kabachu pankuukas vaj kabachu karbonades?.:)
ja pankukas - tad sarivee kabaci uz rupaas riives, pieliec garshvielas, kartupelju cieti un viss.:)
ja karbonaades, tad sakul nedaudz piena a rkartupelju miltiem un garshvielaam - apvaarti kabachu shkjeeles tamjaa maisijumaa, peec tam riivmaizee un cep - viss ir Dikti vienkaarshi..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


CannibalSmith

from: [info]cannibalsmith
date: Aug. 12., 2006 - 12:19 pm
#

Karbonādes, karbonādes, jā! :)

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Aug. 12., 2006 - 12:42 pm
#

zirņu milti un ūdens

Atbildēt | Iepriekšējais