« previous entry | next entry »
Jul. 31., 2006 | 12:08 pm
posted by: davinchi in pajautaa

Kvalitaates zinjaa, kaada ir atshkjiriiba starp beerza malku un apses malku? Kura labaaka, kura tiiraak deg, kurai lielaaka siltumatdeve?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Jul. 31., 2006 - 12:13 pm
#

"man šķiet, ka bērza malka "aizdirš" skursteni, jo tur izdalās darva..

:)
Es par apses,

Atbildēt | Diskusija


from: [info]mikstmiesis
date: Jul. 31., 2006 - 12:29 pm
#

darva ir organika. sadeg (galvenais lai laba vilkme, ja pietrūkst gaisa, nesadeg pilnībā, bet veido sodrējus; nākas regulāri kartupeļu mizas pēc kurināšanas uz oglēm likt).

bērzs būs labāks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]mikstmiesis
date: Jul. 31., 2006 - 12:31 pm
#

bet ja grib gaļas kūpināšanai tad gan labāk apsi ņemt, ja kurināšanai (plīti vai krāsni) - bērzu. kamīnam ar labāk būs apse.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Jul. 31., 2006 - 12:34 pm
#

nu jā. skatoties, kam vajag.
lielam katlam..arī bērzs nav labākais.

Atbildēt | Iepriekšējais