pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2006 | 08:11 pm
posted by: alisons in pajautaa

Klau, ko jūs zitāt par freonu??? Uzsprāga ledusskapja saldējamā kamera... Viss melns, labi, ka dzīvoklis neizdega, bet vai tas mēsls, kas tur iekšā pildīts cilvēkam ir indīgs??? Un kur to vraku likt????

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: anonīmiķis
date: Jul. 7., 2006 - 08:16 pm
#

Freons nav indīgs cilvēkiem. Tas ir tik interts, ka tajā, piemēram, var iemērkt strādājošu televizoru, un TV turpinās rādīt (šo rādīja pa TV). Attiecībā uz vraku- varbūt 1188 zinās kādus uzņēmumus, kas nodarbojas ar sadzīves tehnikas utilizēšanu?

Atbildēt


from: [info]amsterdama
date: Jul. 7., 2006 - 08:20 pm
#

nū... mūsdienās ledusskapjos nemaz freonu neliek. ja tas ir vecais ledusskapis un iekšā tiešām bijis freons, tad nav diezko forši.

Atbildēt


Dūda

from: [info]zhagata
date: Jul. 7., 2006 - 08:28 pm
#

Es tik zinu, ka freon kā tāds izplūstot no tiem vacajiem ledus skapjiem, bojā ozona slāni, un tāpēc mums tagad jācepas kā noplūkātiem cāļiem. Tōc nav indīgs cilvēkam?? Man jau šķiet ka ir gan.

Atbildēt


Aigars

from: [info]mazais_samurajs
date: Jul. 7., 2006 - 09:12 pm
#

Freon in copper tubing open to the environment can turn into phosgene gas after coming in contact with extreme heat, such as while brazing or in a fire situation. Phosgene is a substance that was used as a chemical weapon in World War I. Low exposure can cause irritation, but high levels cause fluid to collect in the lungs, possibly resulting in death.

Atbildēt