pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 27., 2006 | 09:45 am
posted by: nenormaaliigaa in pajautaa

Labriit Cibisti!

Taa nu sanaacis,ka manai vegjetaareeshanai pienaacis gads un buutu laiks padomaat par sabalanseetu dieetu. Varbuut kaadam pieredze shajaa zinjaa? Varbuut iesakiet Riigaa kaadu labu dietalogu, varbuut arii kaadam zinaams par analīzēm kaadas veic, lai noskaidrotu, kuras vielas/vitamiini organismaa truukst vai ir par daudz?

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

Shelly

from: [info]shelly
date: Jun. 27., 2006 - 10:01 am
#

Es gan lāga nesaprotu, kāds gaļas ēšanai sakars ar veselīgu ēšanu un veģetārismam - ar nesabalansētu. Man, kad es biju veģetāriete, m'āte ik pa laikam lika taisīt asinsanalīzes, lai noskaidrotu, vai dzelzs netrūkst (kas veģetāriešiem skaitās riskanti). Ne nu trūka, ne kā.
Bet vispār analīzes šajā gadījumā most probably ir asinsanalīzes + sūdzību uzklausīšana, Ja tev kaut kā trūkst, tas kaut kā izpaužas, ne?

Atbildēt | Diskusija


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Jun. 27., 2006 - 10:09 am
#

Sakars taads, ka galja tomeer satur vielas, kuras cilveekam nepiecieshamas un, ja netiek lietota galja, taas jaaaizstaaj. Es neesmu neko mineejusi par veseliigu eeshanu - eedu es ljoti veseliigi, tikai neesmu drosha vai sabalanseeti.
Suudziibu man shobriid nav, taas var paraadiities peekshnji pat peec vairaakiem gadiem, so gribu vienkaarshi noveerst jebkaadu vielu - kaut vai taa pasha dzelzs - truukumu,ja man taads vispaar ir. Zin' kaa - visaadi miiti par aklumu u.tml. :D

Atbildēt | Iepriekšējais