pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 24., 2006 | 02:21 pm
posted by: dusk in pajautaa

Doma iepirkt MP3 kabatas spēlmani. Tad nu tā izvēle trīs modeļi (ja kāds var ieteikt ko labāku dotiet ziņu):
Sony NW-HD5, IPod Nano 4 GB, IPod 20 Gb. Ko tad īsti izvēlēties? Es vēlos klausīties mūziku un ar varbūt pārnest kādus datus. Principā pēc parametriem patīk NW-HD5, 40 h akumātors (realitātē noteikti 25 h) un 20 Gb HDD. Problēma ir tā ka es atradu inetā, ka šamam problēmas ar skaņas skaļumu (man doma klausīties ar ārējām ausīm). Vai kāds šādu verki lieto? Nano nu labi nav kustīgu detaļu, bet 4 Gb nerulē. Ipod 20 gb brends, nekādas problēmas ar max skaņu (protams ēd vairāk akumātoru), bet akumātora darbības ilgums 14 h. Tas ir maz!
Mani jautājumi, jau minēti stāstā. Es te labrāt dzirdētu, kādas lietotāju padomus, kas viņam patīk, kas nē. Un kāda NW-HD5 īpašnieku vai iespējams atslēgt, max skaļuma apgriešanu (vai ko tādu).
P.S. Sūda veikalos neviens pat nedod ietestēt, tikai info var smelties no ineta :(

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Gordon

from: [info]gordon
date: Mar. 24., 2006 - 02:53 pm
#

Ipod Nano ir manā īpašumā un esmu sajūsmā par skaņas kvalitāti. Klausos uz tā mūziku un neko vairāk ar to nedaru. Ok, dažreiz paspēlēju Solitaire :)
Datu pārnēsāšanai izmantoju citus rīkus, tāpēc pēc cenas un kvalitātes man patīk Nano.

Atbildēt | Diskusija


dusk

from: [info]dusk
date: Mar. 24., 2006 - 03:48 pm
#

Cena taim visiem manis nosauktiem aparātiem svārstā ap 200 ls. Nano pozitīvākais ir tas ka flash, bet nū tā pat 2 g ies un tie 4 gb un 14 h ir maz.

Atbildēt | Iepriekšējais


Indigo_Kid

from: [info]indigo_kid
date: Mar. 24., 2006 - 03:45 pm
#

Ja spēļmantiņu, tad ābolu; ja pleijeri, tad Creative. Sony ir laba baterija, bet nu par menu esmu lasījis, ka esot ļoti neērts. Gan jau var pierast, bet nu anyway.
Ārējās ausis neiesaku (ne)ērtuma dēļ un arī tāpēc, ka skaļums kur nu nebūs kā iekšējām. Pats tagad lietoju Creative EP630 (tās, kas spraužas dziļi ausī; nezinu, kā zinātniski pareizi to sauc). Skaņa, salīdzinot ar "parastajām" iekšējām, ir vienkārši fantastiska, apkārtējos trokšņus praktiski nedzird, līdz ar to var skaļumu likt mazāku un taupīt bateriju.
Krāsaini displeji, manuprāt, ir perversība, no kā jēga nekāda, tikai sliktums - bateriju vairāk rij.

Atbildēt | Diskusija


dusk

from: [info]dusk
date: Mar. 24., 2006 - 03:52 pm
#

Iekšējās es nevaru, kairina ausi un man nepatīk. Creative man baterija un arī nevien no modeļiem nepārliecināja. Paskatīšos.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Mar. 24., 2006 - 07:53 pm
#

ja vajag labu skaņas kvalitāti (koplektācijā ar virs-vidusmēra ausīm) un pārnest datus, tad iriver H10 (6 un 20 GB versijas) vai iaudio M5 un X5, ja vajag augstāk minēto un ilgu darbības laiku, tad iaudio M5L vai X5L (pēdējais būs virs 200 Ls)
ar sony (un citu ieteiktajiem creative) datus pārnest nevar, par ipodiem neesmu pārliecināts, bet viņiem skaņas kvalitāte ir stipri viduvēja (sevišķi ar stock ausīm). par skaļuma ierobežošanu - iriveriem var pāršūt firmwari uz amerikas, kurā tāds ierobežojums nav, iaudio nav tāda ierobežojuma un skaļums ir vairāk kā pietiekams, turklāt iaudio ir ogg un bezzudumu flac atbalsts

Atbildēt