mājas internets Rīgas centrā

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2024 | 02:17 pm
posted by: marina_ in pajautaa

Esmu ļoti pārsteigta par LMT mājas interneta nenoturību. Es dzīvoju pašā Rīgas centrā, līdz šim man bija TET. Nezinu,t as laikam skaitās optiskais? Tipa pievilkti vadi uz modemu, ko TET dod par brīvu, bet pārtraucot līgumu, tas jānogādā atpakaļ. Bet man vienkaŗši besī TET un dārgi un stulba komunikācija viņiem, tāpēc biju priecīga, kad pirms gada, uz laiku pametot Latviju, beidzot pātraucu ar viņiem līgumu. Kad atgriezos Latvijā, aizgāju uz LMT, paņēmu Mājas interneta kastīti, likās, baigi labi un ērti, nekādas instalēšanas un meistari utt.

Bet realitāte ir tāda, ka šis LMT internets vairākas reizes dienā "pazūd". Lielākoties uz minūtēm 3, vai kaut kādiām mikrominūtēm, bet vienreiz arī uz pusstundu. Tā kā es strādāju no mājām un man ir daudz videosazvanu, šitas sāk traucēt darbam.
Es neko nesaprotu par tehnoloģijām, tāpēc jautājums - kāds ir ieteikums mājas internetam Rīgas centrā? Manas vienīgās prasības ir, lai katru dienu nepazūd savienojums. Nekādas videospēles nespēlēju un interneta tv arī nesaktos

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]hessin
date: Sep. 26., 2024 - 03:33 pm
#

Mani pārsteidz, ka cilvēki, dzīvojot pilsētā izvēlas mobilo internetu. Tur viss kā paveicās, vai ir labs skats uz torni utt., cik daudz tajā pašā rajonā cilvēki to lieto (cik vakarā skatās panorāmu internetā). Bet var paskatīties, kā ir ar pārklājumu, varbūt mēģina 5G, bet centrā tas nav neko labs. https://karte.lmt.lv/#5G

Man ir pieredze ar visiem 3 mobilajiem operatoriem un problēmas ir ar visiem viņiem, t.sk., komunikāciju. Ja internetu vajag darbam, tad noteikti labāk, ka ir rezerves variants tai dienai, kad internets nestrādā un supports saka "mūsu galā viss kārtībā, pamēģiniet pielikt modemu tuvāk logam", kad kaimiņiem arī nekas nestrādā.

TET sucks, bet vismaz strādā (biežāk par mobilo).

Atbildēt