pajautaa

Bezvadu putekļusūcējs

« previous entry | next entry »
Dec. 27., 2020 | 04:52 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa

Sveika, Ciba!

Vai kāds no jums var ieteikt bezvadu putekļusūcēju? Slotas tipa, ideālā gadījumā tādu, ko var pārtaisīt par rokas.
Robotveidīgos nē, tie te aizrīsies. Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Dec. 29., 2020 - 12:27 am
#

Akumulators viņiem ar laiku izbeidzas visiem, bet tam noteikti nevajadzētu notikt ne pēc gada, ne diviem. Man bija viens ļoti lēts verķis (tikai rokas mazais), tam nobeidzās pēc gadiem 5. Veikalā noskaidroju, ka arī verķiem par 600 eur akumulators pēc gadiem nobeigsies. Fakts.
Tieši pirms 2 mēnešiem nopirku sev jaunu kātu bez vada ar izņemamu mazo verķi. Biju noskatījusi philips, bet uz vietas veikalā nebija, tāpēc tas izpaliku, nevarēšu komentēt. Nopirku Elektrolux. Uz vietas iztestēju Samsung - tam bija kaut kāds čakars ar putekļu izbēršanu-šmucīgi. Testēju Bosch - viņam pie uzlādes ir jānoņem akumulators un jāliek lādēties tikai aķis. Nu tas kaut kā galīgi nešķita ērti. Tiem, kuriem motors augšā pie roktura - baigais svars uz roku, atmeru kā opciju.
Pati nopirku šo un pagaidām apmierināta ļoti. Salīdzinoši ilga darbība pēc uzlādes, nav jāsmērē rokas, purinot putekļus, bet, ja filtrs galīgi piešmucējas, tad ir mazgājams un nedārgi arī ir vietā nopērkami. Apakšā gaismiņas sākumā šķita liekas, bet pagaldē un pagultē baigi tomēr noder. UN šo var nolikt stāvus gan uz stacijas, gan bez un viņš stāv un nav tik viegli apgāžams. https://www.ksenukai.lv/p/puteklsucejs-slota-electrolux-ergorapido-eer77ssm/7yiz?cat=1td&index=1

Atbildēt | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Dec. 29., 2020 - 12:30 am
#

ā, par bosch gan pārdevējs teica, labi tiem, kuriem mājās bosch elektro instrumenti, jo derot viens aķis un tad varot savstrpēji mainīt un noņemt tukšo un likt uzreiz virsū pilno akumulatoru.

Atbildēt | Iepriekšējais