veed_logs

Aug. 28., 2020 | 06:12 pm
No:: veed_logs

Jā, ja tev ir daudz naudas, noteikti tev ieteiktu aiziet uz kādu dārgu veikalu, kur tevi profesionāli izkonsultēs.
Bet, ja nav tik daudz liekas naudas, tad vari darīt līdzīgi kā es. Skrienu jau 10+ gadus regulāri un visu cauru gadu.

Apavi - skrienu ar tiem pašiem apaviem ar ko vasarā. Ja skrien "pa rajonu" tad neko vairāk arī nevajag. Nē, kājas nesalst. Arī -20 grādos (tādā laikā salst seja). Protams, ja jāskrien pa pliku ledu, tad slīdēs. Bet īpaši jau nav alternatīvu, var skriet ar apaviem, kuros iestrādātas naglas, bet pilsētā naglas ātri izdils - pilnīgi bezjēdzīgs pasākums. Gan jau ir kādas speciālas zoles, kas it kā slīdēs mazāk, bet arī atšķirība būs nebūtiska. Dzīvē vispār tādus apavus neesmu redzējis. Vienkāršāk skriet ar tiem pašiem apaviem, bet skriet uzmanīgi. Ir ziemas apavi ar apvidus skriešanas protektoru, bet arī tie ātri izdils skrienot ziemā pa asfaltu. Mans ieteikums - parasti skriešanas asfalta apavi.

Vēsajā laikā vienkārši velku garās bikses un flīsi. Apakšā T-krekls vai temoveļa. Vislētākā iespējamā termoveļa no Sportsdirect. Cepure, cimdi. Viss. Ja ir vēsi, var uzvilkt vēl kaut ko. Bandana noder aukstākā laikā. Vējš ir lielāks drauds par aukstumu, sevišķi apvienojumā ar slapjumu. Bet pa lietu īpaši neskrienu, pagaidu, kad pāriet. Par zīmoliem nemaz nejautā. Manām garajām teniņbiksēm ir stipri vairāk, nekā 10 gadi, darbojas labi.

Ekipējuma nozīme ir daudz par daudz pārvērtēta. Vienīgais, par ko vērts padomāt ir apavi. Bet, ja tev nav kaut kāda galīgi nepareiza skriešanas tehnika, tad derēs parasti skriešanas apavi. Es skrienu ar tādiem, kas maksāja ap 70 EUR. Nav jēga pārmaksāt. Tomēr apaviem topā ir Asics un Adidas. Bet tas ir gaumes jautājums. Vari padomāt par vairāku apavu pāru ieviešanu dažādiem skriešanas apstākļiem (man regulāri apritē ir vismaz 2 pāri).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: