pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 12., 2020 | 04:03 pm
posted by: pelnufeja in pajautaa

Jautājums par gudrības zobu raušanu. Varbūt jums ir kāda laba pieredze, ar ko dalīties? Kur to darīt? Stomatoloģijas institūts vai kāda no praksēm? Varbūt varat ieteikt konkrētus ārstus? Īpaši droši vien šis jautājums ir adresēts tiem, kam katrs zobārsta apmeklējums ir šausmas un elle. Es gribētu zināt, cik "slikti" šis ir un ar ko rēķināties? Varbūt kādam (ne bērnam) ir pieredze ar pilnu narkozi šajā sakarā?

Un atkal: es lūgšu izteikties cilvēkus, kam ir relevanta info, nevis dot pārgudrus padomu saņemties.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

from: [info]polija
date: Aug. 13., 2020 - 11:26 pm
#

nu un vēl tici vai nē, bet es beigu beigās guuglēju "zobu labošana pēc mēness kalnedāra" un centos pierakstīties uz daudzmaz derīgiem laikeim/dienām pēc mēness fāzēm. un zini - tici vai nē, bet tomēr esmu pamanījusi atšķirību ar tām zobu lietām. Pirmo toreiz izrāvu par šonepiedomājot un viss bija slikti, bija augošs mēness, utt..
Ja netic mēness fāzēm, tad nu var neticēt, bet sev arī matiņus raujot esmu pamanījusi, ka augošā mēnesī viss turās iekšā un drīzāk matiņš plīsīs nekā ar visu sakni naķs laukā. Kamēr dislstošā mēnesī var hotj ar pirkstiem raut - pat pinceti nevajag (garākiem) - un nekas nesāp.
arī jau izaugušu, gatavu sīpolu izraujot no zemes augošā vs dilstošā mēnesī, var lieliski redzēt atšķirību saknēm..

Atbildēt | Iepriekšējais