pajautaa

Par suņiem

« previous entry | next entry »
Feb. 16., 2019 | 07:23 pm
posted by: aai in pajautaa

sveicināti,

Kā vislabāk - gan lielajiem, gan bērniem - sagatavoties suņa ienākšanai ģimenē (Rīgas dzīvoklī) - vai ir kādas must-read grāmatas, labi forumi (ar ieteikumiem), YT klipi, apmācību semināri suņu saimniekiem utt. ?

Ir jau braukts ciemā pie kādas esošas suņa saimnieces, to sīki iztaujājot, arī izejot kopīgā pastaigā... ir arī www šis tas meklēts, bet varbūt ir kaut kas konkrēts un specifisks no jūsu pieredzes, ko ņemt vērā un "iečekot"?

Suņa pieredzes nav - ir tikai kaķa.

Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {44}

oblica

from: [info]oblica
date: Feb. 16., 2019 - 10:26 pm
#

un par visa, kam tiek klāt, sagraušanu - paņēmām 3 mēnešus vecu kucēnu, nu ir pilni 7, nav sagrauzis absolūti neko, kas nav viņa mantas (viņam ir pašam sava mantu kaste, no kuras drīkst ņemt un grauzt). Šķirnei ir ļ.liela nozīme, lai zinātu, kam pievērst uzmanību veselības ziņā (piem, jorkiem bieži negrib mainīties zobi, jāved pie veta un jārauj piena zobi ārā, jo nekrīt paši, slikti panes narkozi, mēdz būt problēmas ar gremošanas sistēmu, takšiem savukārt bieži ir alerģija uz vistu, citiem atkal citas ķibeles). Noteikti iesaku pirkt no legāla audzētāja, ar līgumu un "papīriem", tad arī varēsiet uzturēt kontaktu un prasīt padomu.

Atbildēt | Iepriekšējais