pajautaa

Zobārsts

« previous entry | next entry »
Jan. 7., 2019 | 08:28 pm
posted by: klibaa_egle in pajautaa

Lūdzu iesakiet labu zobārstu, kas ir ar vismaz 10 gadu darba pieredzi, zinošs un iejūtīgs (visas šīs īpašības ir vienlīdz svarīgas). Lūdzu iesakiet arī pie kā neiet. Bijusi slika pieredze gan Stomatoloģijas institūtā, gan ARS, gan Denta (nepareizas diagnozes, sabojāti zobi, kas pēc tam ilgi jāarstē), vairāk nezinu, ko iesākt un pie kā iet.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {30}

from: [info]polija
date: Jan. 7., 2019 - 09:30 pm
#

Par nevēlamajiem: Nova Dent trāpīju uz kkādu sievieti gados ar krievu uzvārdu (neatceros ar S vai G sākās), izņēma zobam nervu, ņe to što nevarēja iztīrīt līdz galam kanālus (to es saprotu sare''zģitos gadījumos daudzi nevar), bet vnk nepamanīja, ka zobam ir 4i kanāli, nevis 3. Pagaidu plombi tā ielika, ka es muti aiztaisīt nevarēju un uz tras puses ar paēst nevarēju. Mocos jau gandrīz 2us mēnešus ar to zobu tagad. Cik naudas SI nav izgrūsts, lai tur kko saglābtu.
Vēl rīgas zobārstniecībā jau pasen trāpīju uz vienu, kura vnk pateica, ka nevarot man salabot to zobu, ko vajag labot. Nevarot un viss - staigājiet ar caurumu. "Atrada" citu caurumu, ko "salabot".
Patika, kā strādaja Anna Mošaka (viņa gan tgd dekrētā), viņa arī ar bērniem strādā, iejūtības netrūkst. vēl Andrejs Mošaks ar esot labs, bet neesmu pie viņa pati bijusi.

Atbildēt | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jan. 7., 2019 - 10:59 pm
#

Rīgas Zobārstniecībā Adīkle vai Adītāja vairs neatceros, paskatījās, noteica tik "Ai tas ne pie manis" un izrakstīja rēķinu... tā arī neko īsti nepaskaidrojot

Atbildēt | Iepriekšējais


putnupr

from: [info]putnupr
date: Jan. 8., 2019 - 11:20 am
#

aha, nova dent = pē. nevajag iet.

Atbildēt | Iepriekšējais