begemots

Dec. 4., 2018 | 09:25 am
No:: begemots

Vienīgais reālais arguments ir tas, ka tik tiešām ārkārtīgi retos gadījumos var būt nopietnas blaknes. Ko brīdina arī paši vakcīnu ražotāji.

Te nekādi nepalīdz tas, ka vakcīnas atbalstot, cilvēki bieži vien izvēlas par to nerunāt vai uzskatīt, ka 1 no miljona ir 0, jo nekas nekavē kādam no mums būt šim 1 no miljona.

Šis reālais arguments nekādi nav pietiekams, lai nevakcinētos, jo draudi nevakcinējoties ir neskaitāmas reizes lielāki, vismaz pret lielāko daļu slimību, kurām ir vakcīnas.

Tikai jārēķinās, ka nekas nav panaceja un gana mazs, bet risks, vakcinējoties, pastāv, kā atklāja, piemēram, kāds vīrs ASV, kuram pēc gripas vakcīnas sākās galīgi nelāgas lietas.

Tiesa gan, šai gadījumā, rādās, šīs pašas lietas viņam tikpat labi varētu būt sākušās no tās pašas gripas, pret kuru viņš vakcinējās, tā ka Catch22.

Manai mātei ir pārliecība, ka diabēts man bērnībā sākās dēļ vakcinācijas. Tas nav izslēgts, bet pat ja tā, tad gan šai, gan augstāk minētajā gadījumā, mēs, izskatās, runājam par kaut kādu organisma problēmu, kuru vakcīna vienkārši notrigerē. Manai mātei, piemēram, diabēts uzradās vecumdienās, tā ka iedzimtība te ir bijusi anyway. Es tik un tā vakcinējos pret ko varu arī joprojām, un, vismaz attiecībā uz gripas vakcīnām, vakcinētajos gados, salīdzinot ar gadiem, kad neesmu vakcinēts, parasti pārlaižu sezonu daudz labāk.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: