« previous entry | next entry »
Nov. 19., 2018 | 04:08 pm
posted by: khosmos in pajautaa

Sveiki! Vai ir zināmas kādas mājās īstenojamas receptes kaķim ar astmas vai alerģijas lēkmi, kas nepāriet? piektdien bijām pie daktera, teica, ka rinīts (kaķis klepoja, vemstījās un laida puņķi/slienu), iedeva kaudzi ar špricēm. aizvakar špricēju, kļuva labāk (tāds trippy, bet priecīgs). pēc vakardienas antibiotiku ievades sāka vemstīties un elpot ar grūtībām. kur varētu būt problēma? nupat iedevu kurkumu ar medu un tēju, lai samazinātu iekaisumu (orāli, caur šļirci). laukos šodien brīvdiena, vetārstam astronomiskas likmes. varbūt ir vēl kāds mājās atrodams brīnumlīdzeklis, kuru iebarot orāli?
kaķis izskatās nožēlojami, bet vēl ir gana dzīvs, lai protestētu pret "guli uz paladziņa! kad slims, uz grīdas nedrīkst!" izskatās, ka nostāvēt traucē nelabums.

update: Muris ir dzīvs, jo visu nakti sildīju ar termoforiem, segām, ķirzaku paklāju un rokām. sadzērās ūdeni, ieēda pastēti un jau sāka atmazgāt pievemto kažociņu. ja ārsts saka, ka var neizdzīvot, pamēģiniet turēt ķermeņa temperatūru normā un pierunāt zvēriņu ar mīlestību. vajag daudz mierināt, jo bailes un trauksmes pastāv līdzās fiziskām mokām. kad nomierinās, situācija pamazām stabilizējas, ietaupās enerģija, kas vajadzīga, lai atveseļotos. vēl vakar viņš nevarēja apturēt vemšanas refleksu un smaka nost, jo plaušas bija pilnas ar šķidrumu. šodien elpo caur degunu un vienīgais "troksnis" ir murrāšana.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

magnolia

from: [info]magnolia
date: Nov. 20., 2018 - 09:50 pm
#

Forshi. Ne pie cilveeku, ne zveeru vainaam nedriikst akli klausiit tikai dakteri..vienmeer vajag veel kaadu dr viedokli un savu chuju klaat

Atbildēt | Iepriekšējais