pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 2., 2006 | 10:53 pm
posted by: kids in pajautaa

Kā padzīt slinkumu?
Bet tā efektīvi.
Sevi iespārdīt? - Diezvai :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Mar. 3., 2006 - 01:38 am
#

nu jau kādas 20h mans absolūtais slinkums un kūtrums atkāpies. turklāt tā, ka pat gribas ktk darīt nevis slinkot (cerams tas uz ilgu laiku). kas tieši palīdzēja - nezinu. bet varu ieteikt, ka šis džekiņš arī tīri sakarīgus padomus dod. Man bija vēl viens labs raksts par šo tēmu no cita bloga, bet linku pazaudēju... Bet ideja ir līdzīga darbs-atalgojums sistēmai. Pamācies pusstundu un tad atļaujies patīkami noslinkot kādu brīdi. Tu tāpat visu laiku noslinkotu, tāpēc saņemies, pusstundu pamācies un tad ļauj vaļu slinkumam. (Būs vismaz pusstunda derīga darba, savādāk būtu viss laiks noslinkots).
Vēl man bija daaauuudz darāmo un nekādas vēlmes tos darīt. Tad es ap pusnakti sev pateicu - kamēr tu neizdarīsi šito (piem vienu mājasdarbu), tikmēr tu gulēt neiesi. Šis ir ārkārtīgi mokoši, bet ļoti labi nostrādā, vismaz man, bet tas ir īslaicīgs effekts.

Un nezinu kā tas ir saistīts, bet kad es izdzēru sasodīti negaršīgu un ļoti stipru melnās tējas malku, man pēc tam iestājās tāds foršs miers, bet pēc tam sagribējās nenovilkt bezjēgā laiku. :D nezinu... tēja narkotiskā :)) vai arī tējas un ūdens attiecība 1:2 bij vainīga :D

Atbildēt