blond

Nov. 24., 2017 | 06:42 pm
No:: blond

Sāku jaukt smilšu mīklu ābolu plātsmaizei, pagaidām tikai pirmais solis, sviests plus skābais krējums. Sviests man šoreiz kaut kāds ārzemju bio (bet it kā īsts, saldkrējuma, 82%) un no tā spiežas ārā ūdens. Jo vairāk maisa, jo vairāk ūdens. Tā man nekad nav bijis ar Latvijas sviestu. Domāju, ko darīt. Mest ārā un sākt no jauna ar Latvijas sviestu vai tomēr riskēt un gāzt klāt miltus.
Bail, ka būs grūti izrullēt, ka ūdens arī rullējot spiedīsies ārā. Tā mīkla ir jāizrullē tik ļoti plāna, tas jau tāpat ir grūti, un vēl plāts formā.
Es nezinu. Es pat īsti nejautāju - ja nu vienīgi kādam ir tieši tā gadījies. Es tikai bēdīgi domāju, ko darīt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: