pajautaa

Lidmašīnas un ēdiens

« previous entry | next entry »
Okt. 3., 2017 | 09:07 am
posted by: panacea in pajautaa

Kāpēc cilvēki pērk pārtiku īsajos Eiropas mēroga lidojumos pašās lidmašīnās? Doma ir tāda, ka ir daudz lētāk un daudz lielāka izvēle šo te pārtiku iegādāties pirms ierašanās lidostā, sliktākajā gadījumā pašā lidostā pirms iekāpšanas lidmašīnā. Jā, es saprotu, ka viens apsvērums varētu būt kofera izmēra ierobežojums, bet es neesmu redzējusi, ka ņemtu nost kafijas krūzīti vai snikeru. Labprāt uzzinātu iemeslus, paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

silent wings

from: [info]sw
date: Okt. 3., 2017 - 01:00 pm
#

1. Nečakarēties, ņurcoties ar to iegādāto pārtiku (kas manā gadījumā būtu salāti plastmasas trauciņā vai sendvičs) iekāpšanas procesā, kur, kamēr gaidi tikšanu līdz savai rindai, ir n-tās reizes jāstājas, kad citi cenšas iekārtoties atrastajās vietās un cilā tev pār galvu savus overhead-compartmentos liekamos koferus.

2. Lidmašīnā taču arī kaut kas ir jādara. Vismaz man laiks ir sadalīts šādi - tā kā lidostā ir internets, lidostā izveicu visu to, kam ir vajadzīgs internets, piem., kaut kādu rēķinu apmaksu, meilu sūtīšanu, uzziņas par turpmāko maršrutu utt., un netērēju ne minūti (jo laiks bieži ir pa minūtēm) citām lietām. Savukārt lidmašīnā jau var atslābt, izpētīt meņū, mierīgi pasūtīt brokastis un paēst.

3. Izlidošanas bieži ir dīvainos laikos. Ja esi cēlies četros no rīta un priekšā vēl ir darba diena galamērķa pilsētā, ir labāk sevi max saudzēt un ņe zamaračivaķ sev galvu ar nolūku ietaupīt 1-2 eiro. Lieks stress var nelabi atspēlēties vēlāk.

Bet tās ir tikai piezīmes no manas pieredzes, citiem tā var būt citādāka.

Atbildēt