pajautaa

Pārtikas kodes

« previous entry | next entry »
Jul. 19., 2017 | 04:20 pm
posted by: far_away in pajautaa

Atvedu no omes kaltētus ābolus, izrādījās, ka tajos dzīvo pārtikas kodes. Ābolus izmetu, bet kodes jau paspējušas savairoties, lidinās virtuvē ap skapīšiem, un tiktāl izķert nav izdevies ne man, ne kaķiem, pie tam, ir aizdomas, ka jau tikušas pie miltiem un citiem produktiem, šodien skapītī pāris lidinājās. :( Kā tikt no kodēm vaļā? Apsveru domu izmest visas miltu, mannas, tējas paciņas un likt jaunos produktus tikai ledusskapī, bet ir kaut kādi tautas vai veikalos atrodami efektīvi līdzekļi, kā viņas apturēt? Ja viņām nebūs nekā ēdama (mana pārtika), dzīvos tik un tā pie manis?

Internets pilns ar padomiem, bet gribu praksē pārbaudītas receptes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Jul. 20., 2017 - 09:54 am
#

Man ir daudz metāla bundžas ar vākiem, kur turu produktus (kafija u.t.t.), mēģinu saprast, vai ir gana noslēgtas. :D Es jau sen gribēju pinterest virtuvi ar smukām burciņām un produktiem tajās, nu būs iemesls uztaisīt. :D Visvairāk jau žēl pārtikas, bet riskēt un kaut ko atstāt negribas.

Man problēma ir tā, ka skapis ir tuvu griestiem, iekšpusi es izmazgāt un aizsniegt varu, bet skapja augšu aizsniegt nekādi nesanāk arī pakāpjoties, būs jāaizņemas ne tikai putekļu sūcējs, bet trepes.

Trakums vienkārši, jārunā ar omi, citādi es viņas noteikti regulāri atvedīšu no laukiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Jul. 20., 2017 - 10:57 am
#

Cik vari izsūc arī tur, pievērs arī uzmanību griestiem - mazi, brūni pleķīši. Nu man tējas uzn garšvielas stāv arī dažās parastās burciņās un šis tas ir ir ar aizvērts ar tiem klipšiem un viss ir ok. Galvenais, miltus un tādas lietas pārbērt, neturēt tajos papīra maisos un garšvielas, tējas, kafijas turēt trauciņos, tās, kas paliek plastmass paciņās aizklipsēt. (Kodes var ievest arī no veikala)

Atbildēt | Iepriekšējais