marmara

Apr. 20., 2017 | 12:00 pm
No:: marmara

bulgāri. gandrīz gads, bet ļoti ciešā klātbūtnē mazā ciematā.
valstī viss pakaļā, algas mazas, bet, ja ārā spīd saulīte, tad visi kafejnīcu galdiņi aizņemti ar čilā sēdošiem vīriešiem spēka gados, kuri laiski dzer aliņu vai sūdīgu kafiju un ķeksē toto prognozes futbolā.
Cilvēki laipni, draudzīgi, bet neuzbāzīgi. Ja par ukraiņiem tika pieminēts augstāk, ka slāvu igauņi, tad par bulgāriem var teikt slāvu latvieši. besī, jo vienmēr kavē, vismaz 15 min un ar to lepojas kā ar nacionālo tikumu. kafiju vienmēr sagaida, kamēr auksta un tad tik sāk dzert. pīpē visur un visi. galveno gribas pieminēt gaumi - izcili slikta. trennuškas ar ādas ielaidumiem, vidusskolas izlaiduma kleitas kā american beauty pageants/ palaistuve. tipisks ir skats ar čali trennuškās, kuram blakus pārcacojusies kifla.
bet jāpiemin, ka visam pāri un absolūti apskaužama miera, čila sajūta, atvērtība, spēja neliekuļoti teikt komplimentus (piem, mani reāli mulsināja bērni skoliņā, kuri teica, ka man smuki auskri vai acis, domāju, ka pielien mazie velli, bet ņi*ujā, vnk viņi saka, ja redz ko foršu uzreiz), māk priecāties, māk baudīt dabu, nečakarējas par sīkumiem, kas bojātu dzīvi.
nu valstī viss korupcijā, mafijā un čigānu nabadzībā, bet vislielākā iedzīvotāju aktivitāte ir manāma futbola spēļu laika', kad visi ir ielās.

angļu valodas līmenis diezgan ok, jo valstī bāzējas gandrīz visas Eiropas zvanu centrāles. :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: