pajautaa

Kas teikā labs?

« previous entry | next entry »
Mar. 27., 2017 | 07:14 pm
posted by: laielais in pajautaa

Kur Teikā koncentrējas kultūras dzīve? Klubi, mūzika, dzeja, teātri, lekcijas u.c.? Ko iesakat apmeklēt teikas apkārtnē?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

crescendo

from: [info]crescendo
date: Mar. 28., 2017 - 11:13 am
#

Totaldobže, ir prom, jā. Tāpat, šķiet Ziema.
Bet eskeiprūmi tur, šķiet, vēl ir.

Tāpat arī tai kvartālā ir sports sports un vēlreiz sports, komplektā ar apgarotiem pasākumiem labo sajūtu laboratorijā augšā un piezemētākiem sport factory lejā (crossfita vieta, bet tur arī lekcijveida pasākumi vismaz pagājšgad daži notika). (Sporta vietas teikā ir vēl daudz citas, bet citās ir tikai sports, nevis arī kaut kas kulturāls).

Kaut kādi dzejas utml vakari vasarās ir Raunas ielā dārzā (Parādnieku ģimenes bērndārza teritorijā, ja nemaldos).. ir kkāda feisbuk grupa tiem pasākumiem.

Tad tagad ir jauna koworking/lekciju telpa jaunajā teikā, Teikums, eku tur rīt kā reiz events, pat bezmaksas - https://www.facebook.com/events/182725352224985/

Turpat pirmajā stāvā ir ecocateringa 'Mana Telpa', kas pa pusdienlaiku ir pusdienlaikēstūzis, bet vakaros/vīkendos pasēdētuve ģimenēm ar bērniem, piektdienās viņi mēģina kokteiļvakarus ar karaoki rīkot, kas gan īsti atsaucību negūst - bet nu vaļā ir, un vieta tīri jauka. Tas tagad aizņem arī 'kur nopirkt eko/vegānu pārtikas produktus' nišu, kopš dabasbode aizvērās, ja tas būtiski.

Eko lietām ir arī divi tiešās pirkšanas pulciņi.

Ģimenēm vēl Kiddin pasākumu sērija Dominā, topošākām ģimenēm turpat māmiņceturtdienas ar kkādām citreiz izglītojošākām, citreiz mārketingojošākām lekcijām.

Ja no 'foršas kafejnīcas' tēmas - Raunas dārzs, zemniekbodīts+eklērnīca, tur gan mēdz būt garas rindas. (ja labāk garšo eklēri ar putukrējumu/sviestakrēmu, tad Hartviks būs labāk, Rauna ir vārītais krēms).

Tad vēl tagad Teikas apkaimes kopienu tikko nodbināja, tie, iespējams, painformēs par notiekošajiem pasākumiem- protams, pagaidām ne tuvu tik jaudīga, kā Čiekurkalna, bet tomēr.

Atbildēt