pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 25., 2017 | 09:02 pm
posted by: snauts in pajautaa

Cibas meitenes un sievietes lūdzu padalieties ar savu personīgo pieredzi, kur konkrēti savā dzīvē jūs esat sastapušās ar dzimumu nevienlīdzību, kas bijusi vērsta pret jums?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {71}

Zvaigznīte

from: [info]zvaigzniit
date: Jan. 26., 2017 - 10:25 am
#

- svinībās starp tuviem ģimenes locekļiem bija arī viesu mājas saimnieks, kurš pēc tam, kad pieminēju, ka mums ģimenē ir kaķis, sāka zākāties, ka sievietes tagad vispār vairs bērnus netaisa, tikai paņem kādu dzīvnieku un to kā bērnu aprūpē. nedomā par valsts nākotni, jo ir taču jāaudzē jaunā nācija.

pašam dēls ~10 gadus vecs jaucās iekšā svinībās, viņu atstāja viesiem pieskatīšanai un viņš iedrošinājās spļaut uz vienas meitenes (vieses) dēlu.

- tā pati mājturība, kā man riebās visi tie šūšanas un adīšanas darbi, ēst gan patika taisīt (un ar puikām nebija jādalās).

- skolā puiši grupu darbos atļāvās neko nedarīt un gaidīja, ka meitenes izdarīs, kas bieži vien tā arī bija, bet saņēma atzīmes tādas pašas

- arī esmu ar draudzeni bārā par maukām sauktas, jo negribējām runāties un ignorējām, dzēriens sejā nepalīdzēja, bija jālūdz drauga palīdzība, lai vispār varētu mierīgi pasēdēt un parunāties.

Atbildēt