pajautaa

Mēbeļu restaurators

« previous entry | next entry »
Aug. 30., 2016 | 02:52 pm
posted by: genucis in pajautaa

Sveiki!

Vēlos atrast labu mēbeļu restauratoru Rīgā un tās tuvumā, kas neplēš deviņas ādas. Varbūt Jums ir bijusi lieliska pieredze.
Tāpat interesē, cik ir adekvāta samaksa, piemēram, par vienu ulmaņlaiku skapi, kuram nav daudz rotājumu, bet viena detaļa nolūzusi (saprotu, ka viss ir atkarīgs no mēbeles vecuma, stāvokļa, kas tiek darīt utt.)? Tomēr negribas pārmaksāt, jo neko no šīm lietām nesaprotu.

Lai arī internetā viegli atrast, ļoti interesē tieši personīgā pieredze un ieteikumi.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {1}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 30., 2016 - 03:51 pm
#

jautājums ko tu saproti ar "neplēš 9 ādas". Skapis ir liela mēbele - pat ja tev neliekas, ka ir daudz ko darīt, sākot no 500eur saleksies mierīgi. Neviens normāls restaurators tev negribēs atdot frankenšteinu - pat ja tiek mainīts kkas viens, tiks apstrādāts viss skapis.

Kā arī ar prastiem ulmaņlaiku skapjiem (tiem finierētajiem, kam tie apaļie stūri un kuri katram otrajam vecammai mājās stāv utt) restauratori negrib krāmēties. Jo sevišķi, ja interesantākas un skaistākas mēbeles, kuras ir viņu amata prasmju uzmanības vērtas, rindu gaida. Kad meklēju kādu, kas uzmet aci manas vecmammas skapim, visi rauca degunus un viens pat šamo atļāvās nosaukt par ulmaņlaiku jysk tipa izstrādājumu.

Atbildēt