Mar. 11th, 2022 @ 10:41 am (no subject)
About this Entry
[info]hedera:
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: March 11th, 2022 - 11:40 am
(Permanent Link)
ā, nu šeit ir argumenti, ka valdība ir vainīga, ka vakcinēšana nav uzticēta ģimenes ārstiem, bet beigās izrādās, ka tieši ģimenes ārsti, nevis valdība, atrunā no vakcinēšanās.

es ierosinu cienīt konkrēto māti (mainīt uzskatus ir cilvēciski) un tālāk šo tēmu nevilkt.
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: March 11th, 2022 - 11:46 am
(Permanent Link)
Par to jau tieši ir runa, ka valdība neatbalstīja ģimenes ārstus, tāpēc daudzi (ap 50%) ģimenes ārsti nemaz nevakcinēja un attiecīgi nesaņēma vajadzīgo apmācību par vakcināciju. Līdz ar to daudziem nebija nebija zināšanu par šīm vakcīnām un viņi ieteica pacientiem visādas muļķības.

Jūtos frustrēts, cik ierobežoti cilvēki spriež par lietām, nespējot redzēt tālākas sakarības valdības līmenī.

Es tieši šobrīd ieliku, ka UK, kur nav vakcīnu mandāti, senioru vakcinācijas līmenis ir 99%. Tāpēc, ka valdība ļoti daudz darīja, lai primāri nodrošinātu ārstu apmācību. Savukārt Honkonga, kas kādreiz bija UK protektoriāts un attiecīgi līdzīgu kultūru, tomēr izvēlējās vakcīnu mandātu pieeju. Viņiem ir mazāki iepriekšējie viļņi, bet senioru vakcinācija ir nepiedodami zemā līmenī, tāpēc viņiem šobrīd ir vislielākais vilnis, kas pārspēj visas valstis (pēc mirušo nevis saslimušo skaita).
[User Picture Icon]
From:[info]extranjero
Date: March 11th, 2022 - 12:33 pm
(Permanent Link)
Vēl jo vairāk, valdība pati atzina, ka senioru vakcinācija tika pieļautas kļūdas un vieno no tām bija nepietiekams ģimenes ārstu atbalsts. Par to pat bija rečekistu raksti, kas pateica, ka arī atpkaļejošie lēmumi tomēr nespēja pilnībā novērst radīto ietekmi.

Ja šis ir par to, lai pierādītu, ka man šajā jautājumā nebija taisnība, tad diemžēl šis vilciens ir aizgājis.