muzons - pART 2: - COIL - "Windowpane" 12''EP+CDEP - 1990 [Wax Trax! Records (WAX 9142) / (WAXCDS 9142)] [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pART 2: - COIL - "Windowpane" 12''EP+CDEP - 1990 [Wax Trax! Records (WAX 9142) / (WAXCDS 9142)] [Mar. 14th, 2010|12:32 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|, , , , , , , ]
[music |COIL Constant Shallownes Leads To Evil (version) Germany '02]

...gold is the sky in concentrate... power in it's purest state

Greetings, and sorry for such a delay! Sveiki atkal pēc ilgāka pārtraukuma!

First an anauncement:
If somebody has any difficulties downloading any of my previously posted releases (error in archive, problems downloading from certain host (although there shouldn't be), or file is deleted), please don't be shy and don't hesitate to inform me about the problem. It will be properly addressed and if needed the release will be re-posted! Also I take requests (but they will be posted only if the release(s) is/are in my collection).

Ja kādam ir grūtības novilkt kādu no maniem iepriekšējiem postiem, arhīvā ir kļūda, vai fails ir dzēsts, dodiet man ziņu un tas tiks savests kārtībā, vai posts tiks ielikts no jauna!

Katram ģēnijam kaut reizi dzīvē var gadīties kļūdiīties vai vienkārši iekāpt kādas lidojošas maukas (domāts - putns) sūdā. Tā arī man šoreiz, lai gan pamodināts naktī jebkurā laikā varētu noskaitīt visas COIL diskogrāfijas visus skaņdarbus visās versijās nekļūdūgi) pēdējā postā sagadījās no 4 skaņdarbiem divos kļūdīties... skaņdarbi visi 4 ir pareizi,. bet miksu nosaukumi nepareizi. Ja vēlaties paši izlabot, tad vienkārši ID3 tagos nomainiet "Minimal mix" pret "Astral Paddington mix", bet ja jums slinkums tad vienkārši pa jaunu novelciet (šoreiz ātrāk - no failiem.lv) šo arhīvu, kas ir pilnībā izlabots.
Paldies par sapratni un atvainojos par iespējamajām sagādātajām neērtībām un apjukumu.

Nu tad ķeramies klāt diviem atlikušajiem šīs reizes ierakstiem (pirms desmitgades kopsavilkuma, ja man nebūs slinkums to uztaisīt), kas katrs ir savā folderā. bet abi ir vienā arhīvā kā parasti zem pirmās fotogrāfijas.


COIL - "Windowpane" 12"EP(USA) - 1990 [Wax Trax! Records (WAX 9142)]

2 skaņdarbi / 11:11 min. / 30,4 MB / 45 rpm / mp3 / 320 kbps / U.S.A. / ID3 Tagi sataisīti (kā vienmēr)

Photobucket Photobucket


COIL - "Windowpane" CDEP(USA) - 1990 [Wax Trax! Records (WAXCDS 9142)]

3 skaņdarbi / 17:14 min. / 30,4 MB / 45 rpm / mp3 / 128 kbps / U.S.A. / ID3 Tagi sataisīti (kā vienmēr)

Photobucket Photobucket

Tā kā jau iepriekšējo reizi pa lielam viss tika izstāstīts, un šobrīd esmu noguris, piedzēries un bēdīgs + gaida mani viens cits darbs - tulkojums (ak, kā man noriebušies tie tulkojumi), tad atļaušos ar šo arī "Windowpane" singla tēmu beigt. Bet, ja jums par šo tēmu ir kādi neatbildēti jautājumi, kas dedzina iekšas tā, ka nevarat izturēt, tad komentos jautājiet un centīšos atbildēt!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:March 14th, 2010 - 12:46 am
(Link)
http://www.youtube.com/watch?v=jYv7ay72fR8
viņiem klips arī stilā ieturēts :)
From:[info]cloud_zero
Date:March 14th, 2010 - 01:18 am
(Link)
Es zinu, man ir visi Coil oficiālie un neoficiālie videoklipi, bet ja lasīji iepriekšējā postā es grasos nākamo postu (ja nenoslinkošu izveidot tādu kā Coil 1982-1990 - pirmā dekāde, ar tā laika diskogrāfiju, videoklipiem, vinyl etchings-iem, katram ierakstam (es domāju tu zini kas tas ir), intervijām, citiem klipiem no YouTube... da vēl neesmu izdomājis kā tas izskatīsies). Tādēļ arī šo klipu neiekļāvu šajā postā.

Labi ka man nav vēl ideja izlikt Coil uzņemtos videoklipus vai veidotos albumu vāciņus, jo Pīters Kristofersons no Coil ir videoklipu režisors un ir uzņēmis ap 50 videoklipiem sākot ar pilnīgu popsu līdz Van Halen līdz Sepultura (nemaz nerunājot par Nine Inch Nails - priekš kuriem pat vienu filmu viņš uzņēma)), kā arī jau no kāda tur 1973 vai agrāk Hypognosis grafiskā dizaina komandas kas veidojuši pasaulē slavenākos albumu vāciņus ieskaitot visslavenāko PINK FLOID "The Dark Side Of The Moon" (kas neskaitāmās aptaujās atzīts par visu laiku labnāko rokmūzikas ieraksta vāciņu).

Starp citu vai kādam nav pieejams vienalga vai video vai audio versijā Coil koncerts, kur viņus iesildīja Anthony and the Johnsons. Esot bijis fantastisks koncis. Man ir tikai Coil audio daļa, kur Jhonnss Belenss pasakās Entonijam par skaisto ievadu, bet nekas vairāk... gribētos redzēt visu. Tas bija 2002., vai 2003.gadā (slinkums tagad skatīties tā varētu precīzu vietu un datumu pateikt, bet ja jums ir tad jūs jau zinat).
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:March 14th, 2010 - 01:20 am
(Link)
Tevi interesanti lasīt :) Tu tur dzīvo visa tajā informācijas gūzmā :)
Ok, turpināšu pabeigt lasīt tavu atbildi man.
From:[info]cloud_zero
Date:March 14th, 2010 - 01:22 am
(Link)
PS. Starp citu Coil šo konci uzņēma par brīvu, jo kāda cita grupa T^aizemē uzņēma konci un nolīga Kristofersonu par režisoru, un tad pa starpām starp tās grupas filmēšanām tapa šis Coil videoklips (ar fantastiskajām sidrabotajām Belensa ūziņām:))). Savukārt Kristofersonam Ti9k ļoti iepatikās Taizeme, ak kopš rtā laika viņš sāka dzīvot daļēji Bangkokā daļēji Londonā, bet pēc Coil/Belensa nāves praktiski tikai Bangkokā.
[User Picture]
From:[info]pichshsh
Date:March 14th, 2010 - 12:13 pm
(Link)
Kristofersons ir tas meditējošais lapsēnbrālēns no Fantastiskā Lapsas Kunga, es zinu!
From:[info]cloud_zero
Date:March 14th, 2010 - 06:52 pm
(Link)
Sēdies, pieci!:)
From:[info]cloud_zero
Date:March 14th, 2010 - 06:50 pm
(Link)
Atvainojos vakar biju tik aplicies (lasīt samiegojies), ka domāju vienu, bet rakstīju citu, tādēļ, pie PS. par klipu vārda "koncis" jālasa "video klips" ar visiem attiecīgajiem locījumiem, kur tas pienākas.:)))