muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pART 2: - COIL - "Windowpane" 12''EP+CDEP - 1990 [Wax Trax! Records (WAX 9142) / (WAXCDS 9142)] Mar. 14th, 2010|12:32 am
cloud_zero
...gold is the sky in concentrate... power in it's purest state

Greetings, and sorry for such a delay! Sveiki atkal pēc ilgāka pārtraukuma!

First an anauncement:
If somebody has any difficulties downloading any of my previously posted releases (error in archive, problems downloading from certain host (although there shouldn't be), or file is deleted), please don't be shy and don't hesitate to inform me about the problem. It will be properly addressed and if needed the release will be re-posted! Also I take requests (but they will be posted only if the release(s) is/are in my collection).

Ja kādam ir grūtības novilkt kādu no maniem iepriekšējiem postiem, arhīvā ir kļūda, vai fails ir dzēsts, dodiet man ziņu un tas tiks savests kārtībā, vai posts tiks ielikts no jauna!

Katram ģēnijam kaut reizi dzīvē var gadīties kļūdiīties vai vienkārši iekāpt kādas lidojošas maukas (domāts - putns) sūdā. Tā arī man šoreiz, lai gan pamodināts naktī jebkurā laikā varētu noskaitīt visas COIL diskogrāfijas visus skaņdarbus visās versijās nekļūdūgi) pēdējā postā sagadījās no 4 skaņdarbiem divos kļūdīties... skaņdarbi visi 4 ir pareizi,. bet miksu nosaukumi nepareizi. Ja vēlaties paši izlabot, tad vienkārši ID3 tagos nomainiet "Minimal mix" pret "Astral Paddington mix", bet ja jums slinkums tad vienkārši pa jaunu novelciet (šoreiz ātrāk - no failiem.lv) šo arhīvu, kas ir pilnībā izlabots.
Paldies par sapratni un atvainojos par iespējamajām sagādātajām neērtībām un apjukumu.

Nu tad ķeramies klāt diviem atlikušajiem šīs reizes ierakstiem (pirms desmitgades kopsavilkuma, ja man nebūs slinkums to uztaisīt), kas katrs ir savā folderā. bet abi ir vienā arhīvā kā parasti zem pirmās fotogrāfijas.


COIL - "Windowpane" 12"EP(USA) - 1990 [Wax Trax! Records (WAX 9142)]

2 skaņdarbi / 11:11 min. / 30,4 MB / 45 rpm / mp3 / 320 kbps / U.S.A. / ID3 Tagi sataisīti (kā vienmēr)

Photobucket Photobucket


COIL - "Windowpane" CDEP(USA) - 1990 [Wax Trax! Records (WAXCDS 9142)]

3 skaņdarbi / 17:14 min. / 30,4 MB / 45 rpm / mp3 / 128 kbps / U.S.A. / ID3 Tagi sataisīti (kā vienmēr)

Photobucket Photobucket

Tā kā jau iepriekšējo reizi pa lielam viss tika izstāstīts, un šobrīd esmu noguris, piedzēries un bēdīgs + gaida mani viens cits darbs - tulkojums (ak, kā man noriebušies tie tulkojumi), tad atļaušos ar šo arī "Windowpane" singla tēmu beigt. Bet, ja jums par šo tēmu ir kādi neatbildēti jautājumi, kas dedzina iekšas tā, ka nevarat izturēt, tad komentos jautājiet un centīšos atbildēt!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.