muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 14th, 2010|01:18 am
cloud_zero
Es zinu, man ir visi Coil oficiālie un neoficiālie videoklipi, bet ja lasīji iepriekšējā postā es grasos nākamo postu (ja nenoslinkošu izveidot tādu kā Coil 1982-1990 - pirmā dekāde, ar tā laika diskogrāfiju, videoklipiem, vinyl etchings-iem, katram ierakstam (es domāju tu zini kas tas ir), intervijām, citiem klipiem no YouTube... da vēl neesmu izdomājis kā tas izskatīsies). Tādēļ arī šo klipu neiekļāvu šajā postā.

Labi ka man nav vēl ideja izlikt Coil uzņemtos videoklipus vai veidotos albumu vāciņus, jo Pīters Kristofersons no Coil ir videoklipu režisors un ir uzņēmis ap 50 videoklipiem sākot ar pilnīgu popsu līdz Van Halen līdz Sepultura (nemaz nerunājot par Nine Inch Nails - priekš kuriem pat vienu filmu viņš uzņēma)), kā arī jau no kāda tur 1973 vai agrāk Hypognosis grafiskā dizaina komandas kas veidojuši pasaulē slavenākos albumu vāciņus ieskaitot visslavenāko PINK FLOID "The Dark Side Of The Moon" (kas neskaitāmās aptaujās atzīts par visu laiku labnāko rokmūzikas ieraksta vāciņu).

Starp citu vai kādam nav pieejams vienalga vai video vai audio versijā Coil koncerts, kur viņus iesildīja Anthony and the Johnsons. Esot bijis fantastisks koncis. Man ir tikai Coil audio daļa, kur Jhonnss Belenss pasakās Entonijam par skaisto ievadu, bet nekas vairāk... gribētos redzēt visu. Tas bija 2002., vai 2003.gadā (slinkums tagad skatīties tā varētu precīzu vietu un datumu pateikt, bet ja jums ir tad jūs jau zinat).
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.