seriousfanat ([info]seriousfanat) rakstīja [info]morrowind kopienā,
@ 2006-08-01 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Moby - Natural Blues

Oblivion Modi
Peec ilgas atpuutas noleemu atgriezties nedaudz pie oblivion. Uzmetot gamespot aci - jauns patch, vesala kaudze ar modiem, pamekleejot google - http://www.tessource.net/files/cache/index.html shobriid 3382 modi visaas jomaas(ieskaitot veselu kaudzi administratiivo tools).

Principaa man pret modiem ir zinaams rasisms. Liidziigi kaa pret rusificeetajaam speelju versijaam, nedod Dievs - latviskotajaam. Oblivion modi protams tiek taisiiti individuaali, katrs tur var iepirst ko grib, un ielikt vairaak nekaa rakstiits (respektiivi visaadus neaparadzeetus said-skriptus). Modi var savaa starpaa konflikteet, novedod pie crashiem/nestraadaajoshiem skriptu apgabaliem/dievs-vien-zin-kas-tas-bija utopijaam. To teoreetiski var noveerst paarbaudot skriptu saderiibu ar top-downloaded tooli mineetajaa lapaa, tomeer skriptu saderiibas tur tiek pat kategorizeetas biistamiibas pakaapees, un uzliekot 10+ modus pusei buus kvai zemas biistamiibas pakaapes nesaderiibas kas var novest pie crash.

Tomeer, nenjemot veeraa visu iepriekshejo es monteeju virsuu kaudzi ar modiem. Pashi modi paarsvaraa ir *.esp faili kurus var viegli piemonteet ar oblivion launcheri. Gruutaak ir ar papildus failiem (modelji, tekstuuras, skanjas), kuri tiek sabaasti data mapee. Shos failus pilniibaa vai daljeeji jaaieraksta peec atrashanaas vietas ArchiveInvalidation.txt failaa. Te jau man jaaizmanto 3 programmas, jo neviena kkapee neatrod visus failus/es nezinu vai visus vajag/es nepaarbaudu vai neatkaartojas. Tas viss noved pie zinaama fps zuduma speelee. Tomeer ar modiem speele paliek jautra. HUD un graphics/sound baazeetie modi mieriigi straadaa ar vecajiem save-game, kameer reaali gameplay aardoshie modi meedz nestraadaat un jaasaak no saakuma. Saap arii fakts ka modi nekaadaa rakaa nav sinhronizeejami ar jaunaako versiju pasham modam. Ja tu gribi zinaat vai tajaa tur modaa nav izlabots tas bugs, jaameklee pasham. Save game arii meedz neatbalstiit modu mainjas. No otras puses Ir modi kuri straadaa kaa modifikatori lai speeles saakums saaktos kkur aaraa lai nebuutu jaaskrien cauri visam first dungeon.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?