Pasaka par Cibu un tās Pilsoņiem
 
21.-Feb-2006 01:18 pm

Mīļās konkursa Skaistākā Pilsone Nr. 1 dalībnieces.

Aprakstiet savus tērpus un Priekšnesumu, lai varam tikt līdz galvenajam etapam šajā pasākumā - PēcKonkursa Dzerstiņš! :)

btw. Gribētos informēt, ka [info]esinja vēl jo projām sēž karstā vannā, cerot, ka spalvas un PVN līme noies! [info]zizii, [info]deep un [info]piromanjaks izmusuma pārņemti taisa Kandžas Aparātu.. Iziet no Štāba ir bīstami.. [info]murkjelis uz pirkstiem ir tulznas, informācijas ir TIK daudz. [info]tvarj bodīte ir pustukša... [info]affair un [info]makmerfijs vēl joprojām ir ar zaļiem matiem un [info]kuminjsh ar [info]lapsas un [info]laukurozes palīdzību mēģina tikt augšā no špagata. [info]mikii un [info]sirdna protams atbalsta šo pasākumu ar aplausiem! [info]dzeina vēl joprojām lido un deg!

[info]affair un [info]makmerfijs "iesildās" vērtēšanai dzerot aliņu un uzkožot sāļās barankas. Taisot kandžas aparātu [info]zizii, [info]deep un [info]piromanjaks tukšo viskiju, ko [info]zizii, nospērusi no [info]sadams pagrabiem. [info]sadams par atriebību zaglei,meiģna palīdzet [info]esinjai piegāžot vannā koka laku, pārpālī domādams,ka tas ir acetons.

 

Comments 
21.-Feb-2006 01:32 pm
Man mugurā ir zaļa kleita. Tā ir gara un ar briesmīgi piedauzīgu šķēlumu. Mani manti ir sataisīti divās bizēs līdz pusmugurai un to galā ir Zelta lentas. Kājās Zelta spicpurnu kurpes un rokā Zelta spieķis (saliekamā slota īstenībā).
Mans Priekšnesums ir dubultais salto spiedzot Cibas Himnu un noslēgumā špagats, ko noskatījos no [info]kuminjsh..
21.-Feb-2006 02:05 pm
tu aizmirsi,ka esi spalvaina un ar lau apklata
21.-Feb-2006 02:14 pm
tas viss kopā izskatās pēc perfektas, augumam pieguļoša (nenovelkama) tērpa. Vajag jau mācēt no defekta efektu uztaisīt :)
This page was loaded Jun 2. 2024, 1:49 am GMT.