Konstantīns Joprsts ([info]joprst) rakstīja [info]martini_people kopienā,
@ 2004-07-05 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par mainstream
Daži patmīlības histērijā ņemas ap savu žurnālu dzēšanu. Suicidālie fluīdi gaisā plīvo, mani hormoni arī uzvirmoja. Kopā ar visādu domu par jauno projektu domāšanu, sāku šķību aci skatīties arī uz savu superduperhipertripermega portālu - MoralPain. Vai tagad tas ir tāds, kādu es to pirms diviem gadiem esmu iedomājies? Vai kontents mani apmierina? Vai vispār ir vērts to uzturēt?

Ja es izlemšu tomēr par viņa palikšanu, tad vai man vajag šķirot kontentu, kurš tur ir jāliek? Tāpat jau tur diezgan maz, kas publicējas. Vēl mazak ir tiešām vērtīgu darbu. Pēdējā laikā papriecāja sirdi pēdējais darbs, bet tas, diemžēl, ir retums. Ja es gaidīšu šāda tipa debessmannu, saits stāvēs pārsvarā tukšs.

Nākamais moments ir, varbūt tomēr uztaisīt beidzot to, par ko tika runāts vienā no pēdējām MP tikšanām - respektīvi uztaisīt smuki noformētu PDF'u ar MP labākajiem un raksturīgākajiem darbiem. Izlemt par saturu vienpersoniski neuzskatu par īsti godīgu. Likt tikai to, kas atzīmēts menstruāli sarkanajā krāsā arī nav īsti tas. Vajag kandidatūras - kādus darbus tauta gribētu redzēt tajā apkopojumā (ja, protams, vispār pēc šāda apkopojuma tauta kāro).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scibologs
2004-07-05 14:30 (saite)
jā, vajag izdot hitu izlasi (kā jau visiem savu laiku atražojošajiem artistiem) "the best of moralpain" bet negaidi ka kāds cits tavā vietā izdomās, ko tieši.
katrā gadījumā derētu kaut kas, kas ļautu iepazīt dažādos autorus- tipa viens (tipiskākais, ne obligāti labākais) darbs no katra autora. tā būtu nevis "best of" bet "essentials" tipa izlase.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]joprst
2004-07-05 14:49 (saite)
A vot es gaidu :)

Un kādi būs komentāri par pirmām divām rindkopām? Tu jau mums esi uzskatāms par sava veida ekspertu šādos jautājumos ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scibologs
2004-07-05 15:05 (saite)
bļe, ja es tev došu padomus, tad gribu redzēt vismaz pateicību pdf-a otrajā lapā, bļin. vai arī mine(ē)tu (gheghe) redkolēģijas sastāvā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]joprst
2004-07-05 15:11 (saite)
[domīgi smīkņā] neko sev... par ko viņš mani uzskata... sevi arī principā...

tev maz ar to, ka tev ir vismaz trīs sarkani darbi tur? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scibologs
2004-07-05 15:31 (saite)
ghhhh ghhh ghhh

par mp: nu nezinu es vai tas, kas notiek pašlaik tevi apmierina. liekas ka nē. paretam ieklīstu, redzu ka nekā jauna nav, tak linku no bookmarkiem ārā nemetu, tad kad pašam kas sasāpēsies, neizslēdzu ka kaut ko uzcepšu priekš mp bet tā- fakultatīvā režīmā. nāks rudens depresija pīplam, varbūt arī gabalu kļūs vairāk- lai gan liekas ka ir jāizaug (jāizaudzina) jauna paaudze, kas spēj runāt un saprast mp valodā. tīri tehniski varētu ierssesot mp iekš cibas, ne jau nu tas kāds sasniegums, tak ērtāk priekš daily check (vismaz man) būtu.

sūdus gan iekš mp neliec, vienalga cik maz būtu jauno darbu- lojalitāti šitā var sačakarēt zibenīgi, tad jau labāk veselu joslu atvēlē sadaļai "100% svaigs", kur rādīt daudzākus vecos labos darbus nekā tagad iekš "atsvaidzinies" pie tam ar visu kolorkodingu.

bet vispār respekts ka tik ilgi tas mp izvilcis- entuziasma bāzēti projekti parasti labākajā gadījumā izvelk gadu, ne vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]joprst
2004-07-05 15:42 (saite)
Tas nav entuziasms. Uzturēšana man gandrīz neko nemaksā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scibologs
2004-07-05 17:08 (saite)
kas tad tas ir? ir labāks apzīmējums? tavs next big thing bizniss?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kruts
2004-07-05 15:33 (saite)
eliminēt - manuprāt nevajag. iegrožot - vajag. ja būs mazāk darbu (cenzūra), tad arī atbirs nevēlami lasītāji. priekš tam iespejams ir ideju morgs.

izlase - tā vajag. ko tur likt - man liekas vajag darbus pa tēmām. pa pāris darbiņiem kaku jomā, onānismā, šizopsiholoģijā, utt. ir jau kaut kādi stili tur parādījušies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]joprst
2004-07-05 15:41 (saite)
Pripuh? Pa teemaam?! Tu domā, ka es esmu ne tikai izlasījis visu tur atrodamo pļuru, bet arī esmu to noklasificējis? Be reasonable!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kruts
2004-07-05 15:52 (saite)
a par ko mēs Tev maksājam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scibologs
2004-07-05 17:07 (saite)
muahahahaa [rēcu līdz krampjiem]- jūs mani esat nolēmuši piebeigt šodien???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?