zazazelle ([info]zazazelle) rakstīja [info]lasu_smuki kopienā,
@ 2009-10-15 20:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lasu smuki darbā un mājās

atradu vecos bilžu arhīvos, tas ir 12.02.2006., kaut kā man tobrīd likās, ka visas tās lasāmās lietas man apkārt tik labi raksturo manu tā brīža dzīves situāciju, ka gribējās nobildēt.

MĀJĀS:

no labās - "kultūra un globālie izaicinājumi", "bronzovij rok ot "sankt-peterburga" do "leņingrada", žurnāls "esquire", pierakstu klade ar puškinu un vēl bļoskām, "rudens pēterburgā", vakariņas - sarkanie banāni (tāda šķirne), vara krāsas bezformīga soma. atnāku vakarā mājās, nometu somu, izberu saturu, un priecājos, kāda kulturāle esmu. tā nu es tur lasu.

DARBĀ, tai pašā dienā:

no labās - lapiņas, blociņš "avārijas gadījumā zvanīt", sarkana pildspalva, rozā pildspalvas vāciņš, dokumentu verifikācijas knaibles, žurnāls "veshch.doc", 10 eiro, žurnāls "konsul", žurnāls "ermitaž", klade ar admiralitāti uz vāka, šķēres, zelta saspiežamie burkā ar uzrakstu "sarkanie ikri" uz vāciņa, mapes, šāles, instrukcijas, kafijas krūze (protams, imperatora porcelāna fabrika), un galvenais - fonā! - dāvana no klienta - ziedu kompozīcija uz valentīna dienu ar spalviņām un neļķēm manām tik mīļajām! tā nu es tur lasu, galvenokārt papīrus, bet nu ik pa laikam izbesos un lasu žurnālus.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?