Red Fred @ 11:58
perkons:
"Red Fred" Dzirnavu ielā 62, Rīgā. Atrodas blakus Dzirnavu ielas "Vairāk Saules".
Mjā. Alus restorāns - domāju, ka šādu nosaukumu viņš ir pelnijis. Pieejamas ir pietiekami daudz alus šķirnes, arī Tērvetes, Užavas, Bauskas, Piebalgas.
Interjers:
Manā skatijumā, viens no labākajiem kroga interjeriem Rīgā. Koncepcija ir balstīta uz ugunsdzēsības tēmu. Veidojot interjera risinājumu, arhitekts ir
padomājis par pilnīgi visu. Restorāna telpās dominē sarkanais tonis, kas tik ļoti piederas šai profesijai (ugunsdzēsībai). Telpas centrālajā daļā izvietots
senlaicīgs ūdens pumpis, lai gan pieļauju kādā Pošmucānu sādžā vēljoprojām tādus lieto. Sveces uz galdiem ievietotas detaļā no ūdens šļūtenes - tiešām
gaumīgi svečturi. Lampas pie griestiem veidotas no šīm te pašām šļūtenēm. Pie sienām ugunsdzēsēju ķiveres un dažādi atribūti - lāpstas, spaiņi u.t.t. Kā jau teicu -
viss ir izdomāts līdz sīkumam. Arī WC ir ieturēts stilā, pat miskastes ir spilgti sarkanā krāsā. Kā interesants akcents izmantots uz sienu projecēts sienas
pulkstenis, aptuveni Ø 2000 mm. Vēl patīkaimais moments - viesmīlītēm ļoti smuki tie tērpiņi. Ja neinteresē sarunu biedrs, vai lielais TV ekrāns, tad
ir kur acis pamielot.
Restorāns ir sadalīts divos stāvos. Pieļauju, ka pagrabstāvs domāts nesmēķētājiem, bet otrais limenis smēķētājiem.
Ēdieni, dzērieni:
Alus cenu amplitūda ir no 1.10 Ls (Red Fred - kā pastāstija viesmīle, tas esot sarkanais alus. Neriskēju nogaršot) līdz 2.00 Ls (kaut kāds ārzemju alus - vairs
neatceros kāds). Bauskas, Piebalgas, Tērvetes, Užavas - 1.20 LS, šķiet ka ļoti humāni. Pārējo alk. dzērienu cenas arī bija visai pieņemamas. Ēdieni -
pats ēdu siera plati - 3.00 Ls (varēja būt vairāk siera - tā trūcīgi). Lēdija ņammāja kartupeļu biezputru ar zivju kotletēm - arī 3.00 Ls. Porcija bija normāla, Lēdija teicās
pārēdusies un esot bijis ļoti garšīgi. Ēdienu izvēle ir plaša - var savā īpašumā iegūt arī vārītus vēzīšus. Cenas - šķiet, ka šī pozīcija (ēdieni) ir tā, ar kuri
restorāns centīsies atpelnīt ieguldīto naudu. Nu jā. Saldajiem ēdieniem arī ir lielas porcijas - cenas toč neatceros, bet notieikti bija kaut virs/pie trīs latiem.
Rezumē:
Interjers : +5
Atmosfēra: +4
Apkalpošana: +4
Alus izvēle: +5
"Red Fred" Dzirnavu ielā 62, Rīgā. Atrodas blakus Dzirnavu ielas "Vairāk Saules".
Mjā. Alus restorāns - domāju, ka šādu nosaukumu viņš ir pelnijis. Pieejamas ir pietiekami daudz alus šķirnes, arī Tērvetes, Užavas, Bauskas, Piebalgas.
Interjers:
Manā skatijumā, viens no labākajiem kroga interjeriem Rīgā. Koncepcija ir balstīta uz ugunsdzēsības tēmu. Veidojot interjera risinājumu, arhitekts ir
padomājis par pilnīgi visu. Restorāna telpās dominē sarkanais tonis, kas tik ļoti piederas šai profesijai (ugunsdzēsībai). Telpas centrālajā daļā izvietots
senlaicīgs ūdens pumpis, lai gan pieļauju kādā Pošmucānu sādžā vēljoprojām tādus lieto. Sveces uz galdiem ievietotas detaļā no ūdens šļūtenes - tiešām
gaumīgi svečturi. Lampas pie griestiem veidotas no šīm te pašām šļūtenēm. Pie sienām ugunsdzēsēju ķiveres un dažādi atribūti - lāpstas, spaiņi u.t.t. Kā jau teicu -
viss ir izdomāts līdz sīkumam. Arī WC ir ieturēts stilā, pat miskastes ir spilgti sarkanā krāsā. Kā interesants akcents izmantots uz sienu projecēts sienas
pulkstenis, aptuveni Ø 2000 mm. Vēl patīkaimais moments - viesmīlītēm ļoti smuki tie tērpiņi. Ja neinteresē sarunu biedrs, vai lielais TV ekrāns, tad
ir kur acis pamielot.
Restorāns ir sadalīts divos stāvos. Pieļauju, ka pagrabstāvs domāts nesmēķētājiem, bet otrais limenis smēķētājiem.
Ēdieni, dzērieni:
Alus cenu amplitūda ir no 1.10 Ls (Red Fred - kā pastāstija viesmīle, tas esot sarkanais alus. Neriskēju nogaršot) līdz 2.00 Ls (kaut kāds ārzemju alus - vairs
neatceros kāds). Bauskas, Piebalgas, Tērvetes, Užavas - 1.20 LS, šķiet ka ļoti humāni. Pārējo alk. dzērienu cenas arī bija visai pieņemamas. Ēdieni -
pats ēdu siera plati - 3.00 Ls (varēja būt vairāk siera - tā trūcīgi). Lēdija ņammāja kartupeļu biezputru ar zivju kotletēm - arī 3.00 Ls. Porcija bija normāla, Lēdija teicās
pārēdusies un esot bijis ļoti garšīgi. Ēdienu izvēle ir plaša - var savā īpašumā iegūt arī vārītus vēzīšus. Cenas - šķiet, ka šī pozīcija (ēdieni) ir tā, ar kuri
restorāns centīsies atpelnīt ieguldīto naudu. Nu jā. Saldajiem ēdieniem arī ir lielas porcijas - cenas toč neatceros, bet notieikti bija kaut virs/pie trīs latiem.
Rezumē:
Interjers : +5
Atmosfēra: +4
Apkalpošana: +4
Alus izvēle: +5
| | Add to Memories | Tell A Friend