wendigo ([info]wendigo) rakstīja [info]kristieshi kopienā,
Ja tu mani ne par ko neuzskati, ká tad tu vari man rakstít?- Stulbi no tavas puses!
Vari neminét- neuzspiezu!
No nakoshá teikuma izriet, ka tev ir neveselíga pashapzinja, no tavas puses
skatoties, jo es neuzskatu, ka tur iemaisiita pashapzinja! Secinájums- tev ir nepietiekams informácijas daudzums par jádzienu pashapzinja! Tas ir zems límenis rakstít un nesaprast, ko raksti! Publisks fui tev!
Nevajag tad sákt runát par teisíbám, ja nepatík!
Zinátnes ir ljoti cieshi saistítas un tiesíbas nepieder tikai pie sociologijas, tavai zináshanai arí kristietíbá ir savas tiesíbas! Secinájums-
no tavas puses lídz galam nesaprasta doma un centies kaut ko iegalvot! Atkal stulbi!
Fakts- nejútos ierobezots, un man ir tiesíbas dzívot tá ká es vélos. Par cik to neviens neapspiez, tátad manas tiesíbas uz to ir aizsargátas, man ar to pietiek! Fakts nr.2- man ir tiesíbas izvéléties, ticét vai neticét dievam, manas domas nevar apspiezt, ká gribu ta domáju! Secinájums- arí visas manas mentálás tiesíbas ir aizsargátas, tátad pietiekoshas!
Tu teici, ka esmu slikts demogogs, tik pat labi es varu pateikt, ka tu esi slikts pedofíls, bet tomér pedofíls! Logiski? Ja prieksh tevis tas skaitás logiski, tad lai tá arí paliek, bet man tas atkal liekas no tavas puses stulbi!
Es tev teicu- pasaki ko tu gribi lai argumentéju, un tad mégináshu argumentét(informácija man ir ljoti daudz)! Tu esi párák nekonkréts, pacenties tieshák izteikt savas domas.
Es saprotu, ka tu nespéj saskatít neko, kas liecinátu par labu manam apgalvojumam, jo tev tachu vajag vairákas reizes vienu un to pashu atkartot, lai pielektu, vai tá? Ja né, tad pasaki- ko tu tieshi gribi dzirdét, lai saprastu(ja esi spéjígs)?

Bíbeli neésmu izlasíjis, bet parshkirstíjis drusku esmu- viens vienígs sviests,
nepamatoti norádíjumi, 10 reizes katrs várds atkártojas un paskaidrojumi aptuveni tádi- z=y, (ara bezjédzíga pentere, lai sachakarétu galvu)jo y=z! Bet ne y, ne z nav paskaidrojumu, vienkárshi tici! Aptuveni- Klausi Wendigo, vinjsh tev teiks kas tev jadara un dari tá, jo vinjsh ir Wendigo! Bet reáli fakti, vai pamatojumi, kápéc tas tá bútu jádara un kas ir tas Wendigo nav!

Godígi sakot, kristietíba ir atpalikusi un man nepatík, ja kaut kas velkás aiz muguras un nemégina pat piecelties! Sákotnéji kristietíba bija normála, es pat atzinu to, bet kad jús stulbie cilvéki to visu teatralizéját, sagrozíját un uztaisíját no pulsa mínusu, tad sorry!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?