antagonist ([info]elvira) rakstīja [info]koderi kopienā,
@ 2012-02-02 22:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
serveris un domēns
Ir tuvu tas brīdis, kad man beidzot būs mājaslapa.
Pienācis laiks izvēlēties serveri un domēnu. Tad nu lūdzu padomu - kas ir labi un lēti, haļavas opcija? Idejas? Priekšlikumi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cannibalsmith
2012-02-02 23:31 (saite)
http://www.123systems.net/ piedāvā lētus virtuālos serverus. Lētākie domēni ir .com . Haļava ir iespējama tikai konkrētiem pielietojumiem. Blogam ir klab.lv, Blogger, wordpress.com, utt. Statiskām lapām ir sites.google.com .

(Atbildēt uz šo)


[info]skakri
2012-02-03 15:24 (saite)
Ja vēl aktuāli - varu piedāvāt haļavu ar modificētu beer-ware licenzi, izmantojot tikai šo daļu - "If we meet some day, and you think this stuff is worth it, you can buy me a beer in return". Serveris gan atrodas Vācijā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2012-02-06 00:20 (saite)
Tas ir tā, ka tu man iešķieb vietu uz servera jo tev ir laba sirds/man ir skaistas acis (viens otru neizslēdz)un beigās es tev uzsaucu alu? Vismaz iegūglējot terminu rodas iespaids, ka runa ir par softiem, nevis serveri...?

Esmu pilnasinīgs, you see.
Mājaslapa tiek činīta iekš http://www.berta.me/ (jo ļauj iztikt bez iemaņām kodēšanā un neizskatās pēc s****), onlainā, ja šāds papildus info ko līdz.
Bet no

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skakri
2012-02-06 09:05 (saite)
Ja tiekamies kādreiz, tad alus!

Vienīgais āķis, piedāvāju tikai SSH/SFTP piekļuvi, otrs - ienākošo epastu vajadzētu siet pie google apps klāt (epasta serveris tiks drīzumā jūgts kopā ar skriptu, kas apstrādā ienākošos).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?